Nike 50. Super Bowl kollekció

A Super Bowl rendszerint az Egyesült Államok legnagyobb sporteseménye, idén pedig kiemelt szerepet kap, hiszen 2016-ban az NFL legjobbjai most 50. alkalommal játszanak döntőt egymással. Az esemény persze nemcsak a sport, hanem a sneaker rajongókat is évről-évre lázba hozza, hiszen minden magára valamit is adó márka előrukkol egy a Super Bowl által ihletett kollekcióval. A Nike mint mindig most is tökéletesen ünnepire vette  a figurát, így egy igazán mutatós arany kollekcióval örvendeztetik meg rajongóikat. A tovább után részletesen mutatjuk be a „Golden Sneaker Collection” modelljeit.

Ünnepi kollekció az 50. Super Bowlra

Ünnepi kollekció az 50. Super Bowlra

Az idei Super Bowl-ig már csak néhány hét van hátra, hiszen az Egyesült Államok legnézetebb semmi túlzással shownak  is nevezhető eseményét február 7-én rendezik meg. A jubiláló alkalmat megragadva pedig szép lassan egyre több sportszergyártó és márka dobja piacra a Super Bowl-nak szentelt darabjat, idén ezek közül a Nike előzött be mindenkit. A kollekcióban négy népszerű street és három sport modellt turbóztak fel aranyos részletekkel, illetve mindezeket néhány ünnepi díszbe öltöztetett ruházati termékkel is kiegészítették.

A kollekció csajos darabjai

A kollekció csajos darabjai

Mivel mindig is rajongtam a visszafogott eleganciáért és sosem szeretem a feltűnő dolgokat, így nekem egyértelműen a full aranyban úszó Air Trainer 1 lett a kedvencem. A márka méltatlanul kevés figyelmet kapó modellje ez alkalomból megkapta a neki rég kijáró fényt. Persze egy aranyban tündöklő sneaker sokunknak lehet elsőre túl sok, azonban a tervezői az igencsak feltűnő felsőrészhez hófehér középtalpat és fekete talprészt megálmodva tökéletes kontrasztot adtak a modellnek.

Aranyban úszó Air Trainer 1

Aranyban úszó Air Trainer 1

Az Air Trainer 1 mondhatjuk párja a kollekcióban az Air Max 1 lett, hiszen ezen köszönnek még vissza a nagyon hangsúlyos gyűrött hatású, arany részleteket. A sziluett és az anyagösszetétel klasszikus, a fekete bőr paneleket gyöngyvászon egészíti ki, azonban a középtalp feletti, illetve hátsó rész is a fénylő színben úsznak.

Ünnepi díszbe öltöztetett Air Max 1

Ünnepi díszbe öltöztetett Air Max 1

Az Air Huarache és az Ultra XT is kapott némi ünnepi eleganciát, azonban ez a két modell valóban sokkal visszafogottabb lett. Az Air Huarache feketében pompázik, amit a hátsórész műanyag paneljének nem túl feltűnő arany színnel printelt panelja és a hófehér középtalp emel ki. Az Ultra XT elszakadt az eddig jellemző fekete-arany kettőstől, azonban szürkés színével is teljes mértékben illeszkedik a kollekcióba. A cipő első része fekete bőrből készült, ehhez illeszkedik a hátsó szürke színű szövetpanel, melyet egy igencsak hangsúlyos fehér pánt választ el egymástól. Az arany itt csak részletiben, azaz a márkajelzésen, illetve a logón köszön ránk vissza.

A kollekció visszafogottabb része

A kollekció visszafogottabb része

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×