CNCPTS x Nike: immáron 20 éve

A Concepts immáron 20 éve dolgozik együtt a Nike-val. Ennek megünneplésére egy Free Trainer 1.0-t hoztak össze, ami mindenki szívét megdobogtatja, aki annak idején színváltós kocsikkal játszott! 🙂 A tovább gombra kattintva megismerkedhettek a részletekkel!

concepts_nike_free_trainer_1jpg

Izgalmas forma és színek

A Concepts az elsők között célozta meg a lifestyle stílust még 1996-ban. A márkát tartják a prémium kiskereskedők atyjának. Webshopjuknak hála a világ minden tájáról elérhetőek exkluzív termékeik.

concepts_webshop

Egy kis ízelítő a webshopról

Az évfordulós Trainer nem is igazán illik a CNCPTS által képviselt lifestyle vonalba. Ettől függetlenül ezúttal is ütős darabot sikerült létrehozni. A Trainer a konditermi edzésekre van fejlesztve: alacsony és stabil profil, széles fokú gumírozottság.

concepts_nike_free_trainer_2

Edzőtermi edzésekre teremtve

A színeket a hőtérkép ihlette. Ezt maxolja ki a nyelven található hőre színt változtató betét. Velem egykorú olvasókban ez kellemes nosztalgiát ébreszthet, hiszen anno ilyen festéssel ellátott kisautókkal játszottunk.

concepts_nike_free_trainer_3

Hőtérkép kimaxolva

Maga a kollab cég meglehetősen visszafogottan jelenik meg a cípőn. A brandinget mindössze a már említett nyelvcímkén, valamint a talpbetéten találhatjuk. Ha megtetszett 16-ától megvásárolhatjátok a Concepts webshopján 160 dolláros áron.

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×