Nike Air Huarache – Egy ölelés a mindennapokra

Az első Hua még Tinker Hatfield agyából pattant ki 1991-ben, mikor még az egész Nike brand gyerekcipőben járt – persze a mai állapothoz mérve. Hatfield amellett, hogy ezzel a cipővel egy életre megváltoztatta a futás minőségét, mostanra az egyik legkeresettebb nyári cipő elődjét álmodta meg. Kattintsatok a továbbra a többi infóért!

"Have you hugged your foot today?"

„Have you hugged your foot today?”

Az anyag összetételben a vizisíelés ihlette meg, mivel szerette a neoprém anyagokat és úgy gondolta a cipőkön is kamatoztathatná az anyag vízálló és szigetelő tulajdonságait. Ez az anyag kissé olyan hatást kölcsönöz mint az Asics Gel Lyte V- ös modell belső és nyelv része.  A cipő nem  véletlenül készült futásra mivel olyan kényelmes a talpa, mint ha egy felhőn járnék és majdnem olyan könnyű is. A „kezdő Huásoknak” mondanám, hogy a hátsó fekete panel rész nem arra van, hogy azzal vegyük fel a cipőt. A neoprén anyagot kell megfogni és annak segítségével kell belebújni a cipőbe vagy cipőkanál segítségével. Ha szeretnétek többet megtudni az Air Huarache-ról nézzetek át ide.

Karácsony előtt jártunk a Nike Fashion Street üzletben, akkor még minden méretben (még az enyémben is 🙂  volt ez a Nike Air Huarache OG White/Sport Turquoise-University Gold színállás, ára 34 990 Ft.

Nike Air Huarache OG White/Sport Turquoise/University Gold - 34 990 Ft

Nike Air Huarache OG White/Sport Turquoise/University Gold – 34 990 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×