A Red Bull megint nagyot alkotott!

Nem régen már láthattatok egy hihetetlenül látványos videót a Red Bull-tól, amit a világ egyik legstílusosabb BMX riderével készítettek, Kriss Kyle-al. Most megint kijöttek egy új videóval, viszont ezúttal nem Kriss kapta a szerepet, hanem egy ukrán street-es, Vasya Lukyanenko.  Érdemes a továbbra kattintani és megnézni a videót ha még nem láttad!

Vasya Lukyanenko

Vasya Lukyanenko

Az energiaital gyártó cégnek megint sikerült egy elég látványos helyszínt találni a videóhoz, mivel egy acélgyárban forgatták, ahol biztosan kellemes volt a bringázás a kinti mínusz fokok helyett. Mint azt Vasya a videóban elmondja, ez a gyár 70 éve nem állt le egy pillanatra sem, és most sem állították le azért, mert ott nyomatta.

Ott ahol ő elkezdte a bicózást nem nagyon voltak skateparkok, így kénytelen volt az utcán feljődni. Először csak benézi a spotokat aztán visszamegy bicóval, és megpróbál beadni rajtuk valamit. Azt mondja, hogy próbál olyan helyeket keresni, ahol valószínűleg még senki nem BMX-ezett, és ő lehet az első aki csinál ott valami trükköt. Mindig is erről álmodott, hogy egyszer egy ehhez hasonló extrém helyen bringázhasson.

A Red Bull X Kriss Kyle videót itt nézheted meg!

jaki

A Nike deszkás vonala vonz a legjobban, mindig is ezeket gyilkoltam bicózás közben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×