’91-től egészen ’15-ig; Air Huarache Ultra

A napokban, pontosabban december 18-án bemutatkozott a Nike legújabb változata az ikonikus Air Huarache családból. Mostanában egyre inkább felkapott lépő lett, leginkább a sima, egyszínű változatok. Valószínűleg ennek az az oka mint ahogyan nálam is, hogy eleinte nem igazán nyerte el a tetszésemet a sneaker, de miután felpróbáltam rájöttem, hogy sokan nem is a kinézete miatt választják, sokkal inkább a kényelme miatt. És hogy milyen kivitellel állt most elő a Nike, azt a tovább gomb megnyomása után megtudhatjátok!

Nike Air Huarache Run Ultra

Nike Air Huarache Run Ultra

Az 1991-es futócipő tartja az original minimalista vonalat továbbra is, de az újítással együtt, a dizájn filizófiáját és irányt tartva korszerűbb megjelenést és anyaghasználatot kapunk, ami most minden bizonnyal sok sneakerhead tetszését elnyeri vagy már el is nyerte, az eddigi kisebb ‘update’-ekkel ellentétben.

Nike Air Huarache Run Ultra

Nike Air Huarache Run Ultra

Természetesen jól kivehetőek a legkedveltebb részeink a Huarache-ból, amiket ez az Ultra változat is megörökölt mint például a sarokpánt, a nyelven elhelyezkedő kis ‘patch’ vagy éppen a cipő puhasága, de persze a felsőrész egy kis változáson ment keresztül. Egy új öntéses eljárást alkalmaztak, ami magába foglalja a Flywire technológiát is. Természetesen a talpán lévő pöttyök nem maradhattak le, így ők is helyet kaptak a sneakeren.

Nike Air Huarache Run UltraNike Air Huarache Run Ultra

Nike Air Huarache Run Ultra

Maga a talp is változott, hiszen újabb, puhább és rugalmasabb anyagokból szerelték össze. Összeségében a hőn áhított és a 90-es években megszokott és szerethető Huarache forma és kinézet megmaradt szóval boldogok lehetünk, hogy a megszerett dizánjhoz hű maradt a cég, így lassan már 25 év után is.

Nike Air Huarache Run Ultra

Nike Air Huarache Run Ultra

A Nike Air Huarache Ultra külföldi premierje és megjelenése december 26-ra esik, a magyarországi megjelenésről sajnos még semmit sem tudunk. További infó, hogy egyelőre fekete, szürke, türkíz, kék és narancs színben elérhető, de azért várjuk ki a végét.

Nike Air Huarache Run Ultra

Nike Air Huarache Run Ultra

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×