adidas Tubular dupla nyereményjáték

Közeledik a Tubular Gallery, melynek a december 13-ai Kicks R Good fog otthont adni, de már az esemény előtt megkezdődnek az izgalmak! Ma induló Instagram játékunk nyertese nem csupán magának, hanem szerencsés plusz egyének is behúzza a hófehér vagy fekete Tubular Runnert, hogy a Kicks R Goodon már vacsiúj sneakerben nyomulhassanak. A folytatásban következnek a részletek, hogyan ugorhattok bele a játékba!

Nyerj egy Tubular cipőt magadnak és egyet a "kiválasztottadnak"!

Nyerj egy Tubular cipőt magadnak és egyet a „kiválasztottadnak”!

A szerencsés nyertes és az általa megjelölt ismerőse az erő sötét és világos oldala közül választhat majd az alábbi Tubularok személyében:

Melyik oldalt választod?

Melyik oldalt választod?

ÍGY VEHETSZ RÉSZT A JÁTÉKBAN:

1) Kövesd be Instagram csatornánkat!
2) Lájkold az Instagramon ezt a képet ÉS jelöld be kommentben azt az ismerősödet, akit szeretnél, hogy veled együtt ő is nyerjen egy pár Tubulart! Ez lehet barát/barátnő/öcsi, bárki, az egyetlen feltétel, hogy ő is fenn legyen Instán 🙂

LINK A KÉPHEZ 

adidas-Tubular-nyereményjáték-640x640

Jelentkezési időszak: 2015. december 6 – december 12. 12:00. A nyertest december 12-én délben sorsoljuk ki, és azonnal értesítjük Instagram direct message-ben. A kisorsolt nyertesnek még aznap 20 óráig válaszolni kell az üzenetünkre, ha ez nem történik meg, akkor a tartaléknyertest értesítjük. Fontos: csakis akkor tudunk neked üzenetet küldeni, ha bekövetted a @sneakerboxhu-t Instagramon!
A nyereményeket a december 13-ai Kicks R Good-on lehet átvenni.

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS EGYÉB TUDNIVALÓK:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a játékba a kép alá kommenteléssel. A többször jelentkezőket sorsolás előtt töröljük. Természetesen amiatt nem zárunk ki senkit, ha esetleg mások egynél több alkalommal őt jelölik be a kommentjükben.

Az érvényes jelentkezés feltétele a sneakerbox.hu Instagram profiljának (@sneakerboxhu) bekövetése, ezt ellenőrizzük.

A nyertes mellé két tartaléknyertest is sorsolunk, akik akkor válhatnak jogosulttá a cipőkre, ha az előttük lévő(ke)t nem érjük el a kiértesítéstől számított 8 órán belül, vagy kiderül, hogy nem teljesítették a fenti jelentkezési feltételeket.

A nyeremény két pár adidas Tubular cipő. Amennyiben a bemutatott és kiválasztott cipő(k) esetleg nem állnak rendelkezésre a te illetve az általad megjelölt barátod méretében, akkor hasonló értékű cipő válaszható az adidas márkabolt aktuális kínálatából.

Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×