Decemberi Air Jordan megjelenések – 1. rész

December. Ez az a hónap, amit a sneakerhead-ek a legjobban vártak egész évben, ugyanis most vannak a legnagyobb Jordan megjelenések. Háromrészes sorozatban mutatjuk be az aktuálisan megjelenő sneakereket. A felvonultatott cipők közül a hölgyek is, az urak is egyaránt megtalálhatják a kedvenc darabjaikat, ám legjobban a retro vonalat kedvelők örülhetnek. Részletek a tovább után.

Air Jordan Releases 2015 December

Air Jordan Releases 2015 December

Air Jordan XX9 LOW

Az első részben a modernebb irányvonalat fogjuk bemutatni. Elsők között szeretném azt a sneakert bemutatni nektek, amit én speciel a legjobban várok az összes közül: az Air Jordan XX9 LOW verzióját. Igen! Végre itt van! Az XX9-et szerintem senkinek nem kell bemutatni. Egy igazán különleges és fantasztikus cipő, ami tökéletesen megállja a helyét mind a kosárpályán, mind pedig az utcán. Jól néz ki, kényelmes és egyszerűen hibátlan. Ennek egy alacsonyszárú verziójával találkozhatunk már a napokban. 🙂

Megjelenés: 2015.12.04.
Szín: A jól ismert Black/Infrared 23-Wolf Grey-White
Ár: 185 dollár vagyis kb. 52 000 forint

Air Jordan XX9 Low

Air Jordan XX9 Low

Air Jordan 1.5 The Return

Mai második cipőnk az Air Jordan 1.5 The Return fémjelzésű, amiről különösebben nem szeretnék hosszú regényeket írni, ugyanis az első színállás már megjelent a múlt hónapban, amiről itt írtam nektek.

Megjelenés: 2015.12.12.
Szín: Sand Dune/Gorge Green-White-University Red
Ár: 150 dollár, ami kb. 42 000 magyar forintnak felel meg.

Air Jordan 1.5 San Dune

Air Jordan 1.5 San Dune

Air Jordan Spike Forty PE

Végül, de nem utolsósorban következzen az Air Jordan Spike Forty PE, ami a híres közszereplőnek, a legnagyobb New York Knicks fannak Spike Lee-nek a legújabb saját névvel ellátott lépője. Igen, már nem csak az NBA sztároknak lehet egyedi tervezésű sneakerük, hanem az élszurkolóknak és bárkinek a világon, ha elég híres hozzá.

Megjelenés: 2015.12.16.
Szín: Black/Cement Grey-Fire Red
Ár: 180 dollár, vagyis kb. 50 000 forint.

Air jordan Spike Forty PE

Air jordan Spike Forty PE

Tartsatok velünk a sorozat következő két részében is, ahol bemutatom nektek az aktuális Retro Jordan megjelenéseket. Karáncsonyra mindeki megtalálja majd azt a darabot, amit szeretne a fa alatt látni!

Kép- és hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×