Hazai Black Friday akciószemle

A Valentin nap és a Halloween érkezését a tengerentúlról nem fogadta osztatlan lelkesedés itthon, de a „Black Friday”, azaz a Fekete Péntek meghonosodásával azt hiszem, hogy egyikünknek sem lehet gondja 🙂 A háttérről csak egy mondatot, és máris a lényegre térünk: ez a Hálaadás utáni péntek az USA-ban, hagyományosan ez a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete, amikor az áruházak őrült akciókkal és leárazásokkal húzzák meg a szintén megőrülő vásárlókat. Idén szinte minden ismert itthoni sneaker üzlet is készül Black Friday akcióval, vannak akik csak a nov. 27-re koncentrálnak, vannak, akik egész hétvégén akcióznak, a tovább után ezekből szemezgetünk!

2015. november 27. Black Friday akciószemle: hazai üzletek cipő és ruha kedvezményei

2015. november 27. Black Friday akciószemle: hazai üzletek cipő és ruha kedvezményei

Ez Egy 2015-ös Black Friday akciószemle!

Ezt a cikkünket 2015-ben írtuk így már nem aktuális. Inkább nézd meg a sneakerbox.hu shop 2017-es friss Black Friday cipő akcióját. Az akció 2017. november 26-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

Black Friday 2 - Még nagyobb akciók a sneakerbox.hu shopjában!

Black Friday 2 – Még nagyobb akciók a sneakerbox.hu shopjában!


Nike MAMMUT STORE

Minden teljes árú terméket 30 % kedvezménnyel vásárolhatsz meg a Mammut II-ben található Nike márkaboltban. További infó az üzlet Facebook oldalán!

BP Shop

Csütörtök estétől valamennyi üzletükben (Wesselényi, Westend, Árkád) és a webshopban is akár 80%-os kedvezmény a BP Clothing, Nike, New Era, Stussy cuccokra. További infó a BP Shop Facebook oldalán!

FOOTURE

Vasárnap éjfélig 30-80% kedvezmény, további infó a Footure Facebook oldalán!

SNEAKERZ

Az Árkában található Sneakerz üzletben és a webshopon pénteken minden 50% kedvezménnyel kapható. További infó a Facebook oldalon!

GARAGE STORE

Minden Garage Store-ban és a webshopon minden 50% kedvezménnyel pénteken, már csütörtök éjféltől. További infó a Garage Facebook oldalán!

PIG SHOES

A Pig Shoes webshopjában csütörtökön este indult az akció, közel 50 modellt kínálnak 30% kedvezménnyel, a „Black Friday” menüpont alatt.

STÉG BUDAPEST

Pénteken és szombaton minden cipő és textil legalább 20% kedvezménnyel kapható, de vannak féláras cipők is. Az akció a hardware-re nem vonatkozik.

 

Előbb kérdezz, aztán vásárolj!

Az akciókat az üzletek Facebookra és weboldalaira feltöltött kiírások és hirdetések alapján állítottuk össze. Vásárlás előtt azt tanácsoljuk, hogy érdeklődjetek az adott üzletnél üzenetben, telefonon vagy személyesen, hogy az általatok kiszemelt árura is vonatkozik-e az akció, hogy elkerüljétek a kellemetlen meglepetéseket.

 

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×