Yeezy szellemét idézi az új EQT sorozat

Az adidas EQT modellek újbóli piacra dobása meglehetősen pozitív visszhangot váltott ki a vevőkből. Ezen felbuzdulva az adidas mérnökei „kicsit” felturbózták a klasszikus modellt. Vigyázat, a tovább után elég extra cipők következnek! Mi szóltunk…:)

adidas_eqt_f15_1

Nem tudom leplezni lelkesedésem: instant cop

A 93-as EQT – mai szemmel nézve legalábbis – meglehetősen letisztult cipőnek tűnik, ami teljesen beleillett kora utcaképébe. Nos, ezek közül egyik jellemző sem mondható el az új darabokról. A legegyszerűbb modellen legalább a talp és a sziluett felismerhető. A felsőrészt kicsit futurisztikusabbá tették. A felhasznált rongyosnak tűnő felsőrész mintha a Yeezy season ruháiból maradt volna meg.

adidas_eqt_f15_2

Yeezy season utóérzés

Ennél talán érdekesebbek a Boost talppal ellátott modellek. A kiváló csillapítást nyújtó talpra egyszerű felsőrészt húztak, amit mégis meglehetősen sikerült feldobni egy kis bőr felhasználásával és az egyedi fűzőelrendezéssel. Yeezy szelleme engem itt is megidéz: a cipő belső felén lévő íves bőrdarabot mintha már láttam volna valahol…

adidas_eqt_f15_3

Extra! Más szó nem jut eszembe…

A harmadik modell valahol a kettő között helyezkedik el extravagancia szempontjából – bár lehet csak a fekete szín mondatja ezt velem. A cipők meglehetősen fura elnevezéseket kaptak: EQT 1/3F15, EQT 2/3F15 és nem meglepő módon EQT 3/3F15. És már nem is kell sokat aludni a november 28-i megjelenésükig. Ti melyikre startoltok rá?

adidas_eqt_f15_4

Egy Xeno ZX Flux mellett

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×