Télen is gondoskodik rólunk a Vans

Mivel érkezik a tél és a hideg, így a Vans is elkezdett  gőzerővel készülődni a hűvösebb időre. A napokban két új téliesített lépővel rukkolnak elő a klasszikus Vans Sk8-Hi családból, sőt, bemutatkozott a ‘Mountain Edition’ technológia, ami egy igazán karakteres, időjárást meghazudtoló fejlesztés. A tovább gomb megnyomása után megnézheted közelebbről a ‘Vans Sk8-Hi Del Pato MTE’-t és a ‘Sk8-Hi MTE’-t.

Vans Sk8-Hi Del Pato MTE

Vans Sk8-Hi Del Pato MTE

Sk8-Hi Del Pato MTE felsőrésze, egy Scotchgard névre hallgató sprével lett lekezelve, ami taszítja a vizet, koszt és bármilyen más szennyeződést. A sneaker meleg béléssel és hőszigetelő réteggel lett ellátva, amit a talpbetét és a talp közé helyeztek be, az extra védelem érdekében. Ez, a duckboot inspirálta lépő két különböző színállásban fog érkezni, egyik a black/black másik pedig a ginger/navy. Itt még koránt sincs vége, hiszen felszerelték egy disznó velúr anyaggal és egy megerősített technikával, ami egy tufa borítású „sárvédő”. A megszokott talpa pedig segíti a biztos tapadást és csúszásgátlást a hóban is.

Vans Sk8-Hi Del Pato MTE

Vans Sk8-Hi Del Pato MTE

A másik delikvens modell a SK8-Hi MTE férfi kiadásának, párjának felsőrésze halszálkás kialakítást kapott legyen szó akár a faszén, akár a barna színállásról. A csajokat is meglepi a Vans méghozzá a farmer borítású pack-kel, ami három különböző színállást (fekete, kék, koriander) takar. Ebben a hónapban fog megérkezni a kollekció, szóval készüljetek mert amint megtudjuk a debütálás dátumát már tájékoztatunk is benneteket a Facebookon!

Vans Sk8-Hi Del Pato MTE

Vans Sk8-Hi Del Pato MTE

Vans Sk8-Hi Del Pato MTE

Vans Sk8-Hi Del Pato MTE

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×