Évfordulós AM90 és AM95 cipők

Ebben az évben rengeteg ultra limitált sneakert láthattunk és még fogunk is. De ne feledjük, ami igazán lényeges egy igazi vagy régi sneakerhead számára, az eredeti, azaz OG cipők. Idén van az Air Max 90 és 95 jubileumi évfordulója, és ezek a cipők elég rendesen részt vettek a történelmünkben az elmúlt 20-25 évben mind collabok és technológiai újítások terén is. Egy kis áttekintés a tovább után.

Nike Air Max 95 OG Neon

Nike Air Max 95 OG Neon

Idén mát láttunk AM 95 “Greedy” a.k.a. “What The” és mindkét fajta cipőből “Patch” packot.

Az AM90 egy örök klasszikus darab, sosem fog kimenni a divatból, bár nálunk már annyi hamisítvány van az utcákon, hogy sokan inkább már csak dobozban tartják, vagy valami neves alkalomra veszik fel . De ne szomorkodjunk, mert már csak két év, és itt lesz az Air Max 1 és 97 születésnapja is amikor ismét forró collabokat dobnak majd ki, és gondolom viszontlátjuk az eredeti színállásokat is.

Air Max 90 "Patch"

Air Max 90 “Patch”

Idén mivel 20. születésnapját ünnepelte a 95-ös  különleges dobozban dobták piacra. Talán maradt még pár darab a Footure-ban és a Bp Shopban, és hogy ne aggódjatok télen a BP-s srácok még sneakerbootból is feltankoltak 😉

Air Max 95 "Patch"

Air Max 95 “Patch”

Air Max 95 OG Neon + Anniversary Box

Air Max 95 OG Neon + Anniversary Box

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×