Filling Pieces x Raised by Wolves

A méltán elismert (ám hazánkban kevésbé, vagy egyáltalán nem felbukkanó) kanadai streetwear cég, a Raised by Wolves a textíliák után újabb piactéren akarja megvetni a lábát, és a mi szívünkhöz igencsak közel álló sneakerekre esett a választása, amelyhez az amszterdami illetőségű Filling Pieces-t hívta segítségül. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, katt a továbbra.

raised-by-wolves-filling-pieces-2015-fall-winter-mountain-cut-sneakers-01

Filling Pieces x Raised by Wolves – Mountain Cut Collection (Katt a többi képért).

Az évszakot is figyelembe véve egy hideg és vízálló kollekcióval rukkoltak elő, amiben minden gond nélkül átvészelhetjük akár a téli estéket is az utcát járva. A kinézetet illetően a kanadai mokaszinokat vették alapul, ezt spékelték meg fém cipőfűzőgyűrűkkel, amik nagyon elegáns, és kicsit bakancsos beütést adnak a cipőnek. A gumírozott talp természetesen a vízhatlanságban játszik jelentős szerepet, ám kényelem szempontjából sem elhanyagolható ez a választás.

Szokás szerint minimálra vették a figurát, nem aggatták tele márkajelzésekkel a surranót, egyedül a nyelven található meg az FP monogram. Két színváltozatban álmodták meg a kollabot, az autentikus „bakancs” barna mellett nálam inkább a zord kanadai hegységeket idéző királykék színváltozat lett volna a befutó, ha tisztességes férfiméretben is piacra dobták volna – értsd: nem volt 47-es 😀

raised-by-wolves-filling-pieces-2015-fall-winter-mountain-cut-sneakers-02

Filling Pieces x Raised by Wolves #2

raised-by-wolves-filling-pieces-2015-fall-winter-mountain-cut-sneakers-03

Filling Pieces x Raised by Wolves #3

raised-by-wolves-filling-pieces-2015-fall-winter-mountain-cut-sneakers-04

Filling Pieces x Raised by Wolves #4

raised-by-wolves-filling-pieces-2015-fall-winter-mountain-cut-sneakers-05

Filling Pieces x Raised by Wolves #5

Elég nagy hype volt a cipő körül, így az október 30-i launch-ot követő pár napban már szinte az összes cipő elfogyott, így akinek csak most került a figyelme középpontjába a sneaker, csak alapos kutatást követően juthat hozzá ehhez a szépséghez.

Forrás: Hypebeast

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×