Hölgyeknek is kedveskedik a ‘Jézuska’

A hűvösebb időszakra végre a hölgyeknek is kedveskedik a Nike. A brand egyre inkább rákapott a klasszikus, sok eladást produkáló lépők téliesítésére, hogy senkinek se kelljen hanyagolnia kedvenc nyári lépőjét. Tavaly láthattunk már pár Roshe sneakerbootot, de inkább csak férfi kivitelben, most viszont itt van a csajok ideje. A tovább után máris mutatjuk, hogy idén mit kapnak a lányok!

Nike Rosh One HI for women

Women’s Nike Roshe One HI; Green/Sail-Sequoia

Persze tudjuk, hogy már a csizmák ideje már lassan lejár, hiszen a bakancsok átvették a vezetést a divat és kinézet szempontjából. De ha szeretnéd télen is élvezni a Roshe adta kényelmet egy frissebb kinézettel, akkor érdemes közelebbről megnézni ezt a csukát. Ez a ‘Roshe One Hi for women’ sokkal divatosabb mint elődjei és sokkal tartósabb is. Külseje és dizájnja a Sneakerboot kollekcióról lett mintázva, de egy sokkal ellenállóbb és jobban szellőző felsőrészt kapott, mint a család többi tagja.

Nike Rosh One HI for women

Women’s Nike Roshe One HI; Green/Sail-Sequoia

A felső hálós szerkezet sokkal több mint amennyit első ránézésre mutat, ezért is mondják hogy könyvet se ítéljünk meg a borítójáról. Természetesen vízhatlan felsőt dobtak rá, amit kiegészít a kényelmes habosított Roshe talp. Ezzel a sneakerrel talán végre nem kell olyan sokat várni a csajokra, hogy elkészüljenek hála a csizma hátán elhelyezkedő gyorsfűzős megoldásnak, szóval srácok lehet érdemes meglepni a barátnőinket egy Roshe One csizmával 😉

Nike Rosh One HI for women

Women’s Nike Roshe One HI; Black/Cool Grey

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×