MISHKA x Sesame Street

Kicsit rákaptam mostanában a Mishkára, ha úgy alakul mindig találok náluk egy kis szösszenetre való anyagot, és ez szerencsére most sincs másképp, ugyanis most épp a 45 éves Szezám utcával szűrték össze a levet a srácok, hogy egy igazán pofás kollekcióval örvendeztessenek meg minket. Részletek a tovább után.

mishka-x-sesame-street-01

Mishka x Sesame Street (Katt a többi képért)

mishka-x-sesame-street-02

Mishka x Sesame Street #2

mishka-x-sesame-street-03

Mishka x Sesame Street #3

mishka-x-sesame-street-04

Mishka x Sesame Street #4

mishka-x-sesame-street-05

Mishka x Sesame Street #5

mishka-x-sesame-street-06

Mishka x Sesame Street #6

Nem mondom, hogy sokkal visszafogottabb cuccokat kaptunk, mint a Mighty Healthy esetében, de hát nem is ezért szeretem/szeretjük ezt a NYC brand-et. Könnyű dolguk volt a kollekció kinézetének kitalálásakor, mivel csak venniük kellett egy-két fontosabb szereplőt a sorozatból, és hozzáadták a szokásos Mishka egyveleget, és meg is kaptuk a szinte teljes ruhatárat átfogó outfiteket. Természetesen az elmaradhatatlan póló + pulóver kombináció megmaradt, ám sikerült helyet szorítani egy-két snapback-nek is.

mishka-x-sesame-street-07

Mishka x Sesame Street #7

De mi is az a Szezám utca?

Még bőven a születésem előtt (de meg merem kockáztatni hogy a blog olvasótábora is még csak gondolat volt ekkor 😀 ) kezdte el sugározni az Amerikai kábeltévé ezt az elsősorban gyerekeknek szánt sorozatot, melyben vicces bábok szórakoztatták a gyerkőcöket. Ám ahogy egyre népszerűbb lett a dolog a felnőttek is felfedezték maguknak (a mélyen megbúvó gondolatok miatt), illetve a potenciált látva rengeteg híresség és politikus is tiszteletét tette egy-egy szerep erejéig. A teljesség igénye nélkül olyanok tűntek fel mint Hillary Clinton, Michael Jackson, Robert De Niro, James Gandolfini stb. Nem titkolt céljuk volt ezzel, hogy önmagukat népszerűsítsék, ám szerencsére nem estek át a ló túloldalára, ugyanis inkább a gyerekekkel ismertették meg a saját szakmájukat/zenéjüket, ezzel is kicsit szélesítve látókörüket.

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×