Ha ősz, akkor Triple Black!

Mióta a Roshe One berobbant a köztudatba azóta elég nagy sikernek örvend. Szerintem mindannyian tudjuk a történetét a csukának: olcsó és kényelmes cipőt akartak, amit még a nem olyan tehetősek is megvehetnek maguknak, de a népszerűség láttán rájöttek hogy érdemes ezen a vonalon haladni és egyre újabb, felpimpelt darabokat a piacra dobni. Most az egyik ilyen Roshe következik, ami igencsak szépre és kényelmesre sikeredett. A tovább után elmondom, hogy miért is olyan nagyszerű és mit is kapunk ettől a cipőtől!

Nike Roshe One NM Flyknit PRM "Black"

Nike Roshe One NM Flyknit PRM „Black”

A Nike sosem fogy ki az ötletekből ha a Roshe One-ról van szó. A megszokott körvonalakkal, de újratervezve megérkezett az itthoni Westend Nike Store-ba is a ‘Nike Roshe One NM Flyknit PRM Black’. Ebben a cipőben minden benne van amit szeretünk és szeretnénk. Imádjuk a Flyknit technológiát, a Natural Motion-t (NM) és a vízlepergetős bőr borítást is.

Napjainkban a fekete nagy diváttá vált, így külön örülhetünk a teljes fekete sneakernek. Sötétszürke és fekete Flyknit felsőrésszel látták el a csukát, amit egy gyönyörű matt, szintén fekete bőr panel egészít ki, természetesen a brand logója nem hiányozhat róla, de most nagyon szépen oldották meg ezt a dolgot. Nagyon elegánsan és jól mutat az oldalán a domború „pipa”, amihez hozzá tartoznak a sarokból kiemelkedő piramisszerű geometriai alakzatok.

Persze a teljesen fekete NM talp mellett sem mehetünk el szó nélkül, ami sokkal kényelmesebb és természetesebb mozgást nyújt, mint a sima Roshe One talp. Egy szó mint szász, felpróbáltam a Westend Nike Store-ban, megtetszett, imádtam, szóval ajánlom mindenkinek, aki még a nagy havazás előtt kicsit élvezné a kellemes őszi időt egy fekete Roshe-val a lábán. Az ára 37 990 Ft.

Nike Roshe One NM Flyknit PRM "Black"

Nike Roshe One NM Flyknit PRM „Black”

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×