Nem csak a mikulásra érdemes várni

Közeledve az év végéhez végre napvilágot látott a jövő évi Air Max. Mint ahogyan megszokhattuk minden évre jut egy a sokszínű családból és évről évre egyre nagyobb figyelmet kap a soron következő modell megjelenése, színkombinációja, és kényelme miatt. A tovább gomb megnyomása után ti is betekinthettek, hogy az Air Max 2016 mit hoz magával!

Air Max 2016

Nike Air Max 2016

Mint mindig a Nike az eddigi legfejlettebb és legkényelmesebb technológiákat alkalmazta a cipő létrehozásához. A 2015-ös szériához hasonlóan az idei 2016-os darab is megkapta a cipő teljes hosszában elterülő Air talpat, ami minden téren kényelmet biztosít majd lábunknak. A felső hálós rész ismert lehet a tavalyi szériából, gondosan elkészített, jól szellőző rugalmas anyaga olyan érzést kelt, mintha nem lenne a lábunkon semmi. Ezt a hálós anyagot Flywire kábelekkel tűzdelték meg, ami nem csak jól néz ki, de nagyon hasznos is. És, hogy miért is olyan nagyszerű ez a technológia? A megszokott, normál fűzős cipők sokszor csak a lábfejet tartják, de a Flywire kábelekbe fűzött cipőfűzőt ha meghúzzúk, akkor a kábelek oldalt megfeszülnek és minden irányból tartják a lábat. Ezáltal sokkal inkább úgy érezzük, hogy rajtunk van a sneaker, mondhatni eggyé válik a lábunkkal.

Air Max 2016

Nike Air Max 2016

A Nike, az idei szériával elkanyarodott egy kicsit a football cipő style felé, az orrán elhelyezett logóval, ami keskenyebb, vékonyabb, gyorsabb megjelenést ad a lépőnek. Eddig három különböző színállásba nyertünk betekintést, de ahogy közeledünk a naphoz, amikor elstartol a csuka egyre több színkombinációval találkozhatunk majd. Én nyáron beszereztem egy darabot a 2015-ös szériából, amire nem panaszkodhatok, de abban biztos lehetek, hogy a jövő évit sem fogom kihagyni és ti se hagyjátok ki!

Air Max 2016

Nike Air Max 2016

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×