Nem csak a mikulásra érdemes várni

Közeledve az év végéhez végre napvilágot látott a jövő évi Air Max. Mint ahogyan megszokhattuk minden évre jut egy a sokszínű családból és évről évre egyre nagyobb figyelmet kap a soron következő modell megjelenése, színkombinációja, és kényelme miatt. A tovább gomb megnyomása után ti is betekinthettek, hogy az Air Max 2016 mit hoz magával!

Air Max 2016

Nike Air Max 2016

Mint mindig a Nike az eddigi legfejlettebb és legkényelmesebb technológiákat alkalmazta a cipő létrehozásához. A 2015-ös szériához hasonlóan az idei 2016-os darab is megkapta a cipő teljes hosszában elterülő Air talpat, ami minden téren kényelmet biztosít majd lábunknak. A felső hálós rész ismert lehet a tavalyi szériából, gondosan elkészített, jól szellőző rugalmas anyaga olyan érzést kelt, mintha nem lenne a lábunkon semmi. Ezt a hálós anyagot Flywire kábelekkel tűzdelték meg, ami nem csak jól néz ki, de nagyon hasznos is. És, hogy miért is olyan nagyszerű ez a technológia? A megszokott, normál fűzős cipők sokszor csak a lábfejet tartják, de a Flywire kábelekbe fűzött cipőfűzőt ha meghúzzúk, akkor a kábelek oldalt megfeszülnek és minden irányból tartják a lábat. Ezáltal sokkal inkább úgy érezzük, hogy rajtunk van a sneaker, mondhatni eggyé válik a lábunkkal.

Air Max 2016

Nike Air Max 2016

A Nike, az idei szériával elkanyarodott egy kicsit a football cipő style felé, az orrán elhelyezett logóval, ami keskenyebb, vékonyabb, gyorsabb megjelenést ad a lépőnek. Eddig három különböző színállásba nyertünk betekintést, de ahogy közeledünk a naphoz, amikor elstartol a csuka egyre több színkombinációval találkozhatunk majd. Én nyáron beszereztem egy darabot a 2015-ös szériából, amire nem panaszkodhatok, de abban biztos lehetek, hogy a jövő évit sem fogom kihagyni és ti se hagyjátok ki!

Air Max 2016

Nike Air Max 2016

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×