Asics Christmas Pack 2015

Az Asicsnél közeledik a karácsony. Hogy mi lesz a fa alatt? Vagy a Mikulás zokniban? Az attól függ ki hogy viselkedett idén. Jack Frost és Bad Santa is meglátogathat minket. Részletek a tovább után.

Asics Christmas

Asics Christmas család (foto: highsnobiety)

Pont olyan őrült, mint amilyennek hangzik. Viszont a karácsony gyorsan közeledik, ezért az Asics emlékeztet minket arra, hogy az ünnepek közelebb vannak mint gondolnánk.

Aki rossz volt ebben az évben, az minden bizonnyal a szokásos virgács mellé a ‘Rossz Mikulásra’, azaz ’Bad Santa’ névre keresztelt Gel-Lyte III-ra számíthat. Fekete alapon, piros osztott nyelvvel, nubuk felsőrésszel,  a hozzáillő pöttyös talppal. Egészen forró és ördögi. Valahogy ilyenkor úgy érzem, megéri rossznak lenni egész évben.

Asics Christmas

Asics Gel-Lyte III ‘Bad Santa’ (foto: highsnobiety)

Aki jól viselkedett ebben az évben, az vélhetően a Rise of the Guardians, vagyis Az Öt legenda című animációs filmből ismert ’Jack Frost’ nevét viselő Gel-Lyte V-öt érdemli. Az egészen jeges Gel-Lyte V Jack Frost nubuk felsőrészt kapott és a jól megszokott foltos talp részt, ami most is elég ütösre sikeredett (ezüst alap, fehér foltok…elég jó), de főként a jeges kék az, ami kiemeli a cipőt. A kék szín különböző árnyalatait az Asics mostanában amúgy is előszeretettel alkalmazza, mindannyiunk legnagyobb örömére.

Asics Christmas

Asics Gel-Lyte V ‘Jack Frost’ (foto: highsnobiety)

Az biztos mindenki megtalálja magának a legmegfelelőbbet. November 14-étől elérhetőek a kiskereskedőknél, addig is ne feledjétek: a Télapó mindent lát és hall!

Asics Christmas

Bad Santa és Jack Frost (foto: highsnobiety)

davo

A jó cipők jó helyre visznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×