Lefogyni nehéz, de nem az Air Force 1-nak

A Nike nem adja fel és folytatja az egyik legikonikusabb lépő, az Air Force 1 súlyának csökkentését. Sokan úgy gondolták, hogy a modellnek van némi problémája a súlyával, ami érthető hiszen egy igazán tömör és behemót csukáról beszélünk. A tovább után megtudhatjátok, hogy mivel rukkoltak elő a cég tervezői, hogy megalkossák az eddigi legkönnyebb Air Force 1-t!

Nike Air Force 1 Flyknit (Blue & Black)

Nike Air Force 1 Flyknit (Blue & Black)

Anno a Nike megpróbálta leredukálni a tömegét a Lunar talp alkalmazásával, ami egy könnyebb, puhább, szivacsosabb anyagból készült, de úgy tűnik még így sem volt elég könnyű. Aztán kicsit kinyitották a szemüket, és nem csak a talpra koncentráltak, hanem észrevették a sneaker felsőrészét is, amin eddig meg sem próbáltak változtatni. Rájöttek, hogy érdemes lenne megváltoztatni leginkább a cipő „testét”, a vastag felsőt levenni róla és kicserélni valami igazán prémium anyaggal, ami jelentősen csökkenti a cipő súlyát. Mire tippelnétek, milyen borítást kapott az új AF 1-es?

Nike Air Force 1 Flyknit (Blue & Black)

Nike Air Force 1 Flyknit (Blue & Black)

Egyértelmű, hogy a Flyknit szövést alkalmazták, hiszen tényleg ez az egyik legkönnyebb anyag amit csak használhatnának és kényelem szempontjából sem utolsó azért. Természetesen nem csak Flyknit anyag található a lépőn, azért maradt vissza a klasszikusból egy kevés bőr is, amiből a Nike logókat, tépőzárat és a sarkoknál elhelyezkedő panelt alkották meg. Kíváncsian várjuk már, hogy mik lesznek a visszajelzések az új ‘Air Force 1 Flyknit’ súlyát illetően. Sajnos még pontos dátumot nem tudunk a megjelenésével kapcsolatban, de úgy tudjuk, hogy 2016 nyarára már biztosan befut.

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×