Tripla feketében a Sneakerboot

Már javában tart az ősz, és a mostani időjárás is hozza ezt az érzést a sok esővel, hideg idővel és a széllel. Nyári lépőinket sajnos ilyenkor el kell felejtenünk, hiszen megfagy a lábunk vagy éppen elázik az egész cipőnk. Persze mint mindig erre is van megoldás, vagy használj Crep Protectet, ami megóvja csukáidat a sártól és esőtől, és/vagy vegyél egy téliesített vízálló sneakert. Ha az utóbbi mellett döntesz, akkor a tovább után olvashatsz arról, hogy milyen lépőt javasolnék a rossz idő ellen!

Nike Air Max 90 Snakeroot 'Triple Black'

Nike Air Max 90 Sneakerboot ‘Triple Black’

Újra elérkezett az Air Max 90 Sneakerboot ideje. Az idei tél sem telhet el az Air Max 90 újratervezett, bakancsosított verziója nélkül. Minden évben rengeteg színállással találkozhatunk a hűvösebb napokra kovácsolt brand tagjaival, és a mostani 2015-ös kollekció első színállása már meg is érkezett, ami a ‘Triple Black’ névre hallgat. Nem is nehéz kitalálni, hogy miért. Teljesen fekete külsővel, fekete középtalppal és fekete talppal hódít. Természetesen a középtalpban megtalálható a már megszokott Air Max légbetét, mely biztosítja a sneaker párnázottságát. A lépő prémium bőrből készült, újratervezett nyelvet illetve sarok- és talprészt kapott. A sarkánál elhelyezkedő gumis panel nagyszerű, hiszen megkönnyíti a cipő felvételét a magas szár ellenére.

Nike Air Max 90 Snakeroot 'Triple Black'

Nike Air Max 90 Sneakerboot ‘Triple Black’

Talpa hasonló a megszokotthoz, de a Nike gondolt ránk és a hóra, így sokkal rücskösebbé tette a felületét, amivel biztonságosabban tudunk közlekedni csúszós felületen is. Nem mellesleg, a Nike logó és a nyelvén található panel fényvisszaverős, ami nem csak hogy jól néz ki, de még jól is jön, hogy az úton észre vegyenek minket az autósok. Az utolsó és legfontosabb, természetesen mint már említettem, az egész sneaker vízálló így nem kell félnünk attól, hogy esik az eső vagy éppen a hó. Egyébként október eleje óta elérhető a boltokban és kis hazánkba is eljutott, például a Fashion Street-en lévő Nike Store-ba, de hamarosan a Westendben is megtalálható lesz. Ára 54 990 Ft, és ha más színállás tetszene érdemes várni, hiszen novermberben még több darab érkezik a 2015-ös kollekcióból.

Nike Air Max 90 Snakeroot 'Triple Black'

Nike Air Max 90 Sneakerboot ‘Triple Black’

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×