Nike Air Pegasus ’89 – az Újraegyesítés emlékére

A Nike annak tiszteletére, hogy épp 25 éve egyesítették újra Kelet illetve Nyugat-Németországot egy igazán egyedi sneakerrel lepte meg a nagyközönséget. Ha kíváncsi vagy a részletekre, katt a továbbra 😉

nike-air-pegasus-89-prm-german-camouflage-001

Nike Air Pegasus ’89 – German Camo (Katt a többi képért)

nike-air-pegasus-89-prm-german-camouflage-003

Nike Air Pegasus ’89 – German Camo #2

Láttunk már egy pár camo felállású cipőt, ám ennek a design-nak kivételesen most jelentése is van, ugyanis a felső rész mintázata a német tartományokat szimbolizálja, míg az oldalt elterülő eső mintázatú festés a Keleti blokkra hivatott utalni. Ám ha az egykori német katonai ruhák rémlenek fel a printek láttán, akkor se jársz tévúton :D. Egyéb érdekesség is felfedezhető még, ugyanis a cipőfűző végén és a talpbetéten a két nevezetes dátum, az 1990 illetve 2015 is megjelenik.

nike-air-pegasus-89-prm-german-camouflage-006

Nike Air Pegasus ’89 – German Camo #3

nike-air-pegasus-89-prm-german-camouflage-007

Nike Air Pegasus ’89 – German Camo #4

Nekem személy szerint néha elegem van a camo mintázatból, egy időben nagyon túltolták a dolgot, viszont ebbe a cipőbe csempésztek annyi fantáziát, hogy szinte öröm ránézni, a sok unalmas terepmintás cipő mellett. Az alkalomból adódóan nagyon limitált példányszámban volt elérhető a sneaker, csak német illetőségű online boltokban illetve in-store lehetett hozzájutni.

Forrás: Highsnobiety

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×