Viselj klasszikus lépőt télen is!

A Nike Air Force 1 egy igazi klasszikussá vált, amit majdnem minden sneakerhead gyűjteményében megtalálhatunk. Hamarosan beköszönt a tél és a hűvösebb idő, amikor kedvenc nyári, jól szellőző cipőinket le kell váltanunk egy melegebb, vízhatlanabb anyagból készült csukára. Viszont ettől még továbbra is divatos lépőben taposhatjuk az utcát, hiszen nagy örömünkre idén is visszatér a téliesített AF1, csak kicsit másképp. A tovább után megtudhatjátok, hogy milyen felszereltséggel érkezik a Nike Lunar Force 1 Duckboot!

Nike Lunar Force 1 Duckboot

Nike Lunar Force 1 Duckboot

Az impozáns feketébe öltöztetett lépőt egy bordázott, rücskös, gumis talppal vértezték fel, ami elősegíti a tapadást a csúszós téli utcákon is. Az LF1 (Lunar Force 1) eredeti Air Force 1 vonalait követi, kivétel a sneaker elülső részén lévő gumis, kitüremkedő csillagos borítás. A felsőrész többi részét fekete  szintetikus bőr borítja, a puha nyelv és a nosztalgikus, lapos fűző mellett.

Nike Lunar Force 1 Duckboot

Nike Lunar Force 1 Duckboot

Persze itt nincs még vége, természetesen a Lunarlon talp kényelmesebb mozgást ad és leredukálja a Duckboot súlyát, míg a gumis és szintetikus bőr vízhatlansága miatt nagy esőben vagy épp egy hógolyó csatában sem kell nélkülöznöd.

Tavaly beszereztem egyet én is, amit azóta nagyon imádok. A Roshe One-nál megismert, sarkainál elhelyezkedő hurok (mint ahogyan az LF1-en) megkönnyíti a cipő felvételét, hiszen nem az ujjamat taposom laposra. A talpa tényleg megbízható, a bordázottsága ténylegesen nagyobb tapadást biztosít csúszós terepen. Súlya pedig a többi bakancshoz képest igazán könnyű, így néha az ember el is feledkezik arról hogy egy Duckboot van a lábán.

Ha tehát unod a megszokott bakancsokat és valami változatosságra vágysz, akkor ez biztos vétel. Nekem bevált, a tavalyi Sneakerbox Snowcampen szépen teljesített, ezért az idei Snowtáborra is bekerül a bőröndbe, amire tárt karokkal várunk titeket!

Nike Lunar Force 1 Duckboot

Nike Lunar Force 1 Duckboot

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×