Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

A már hagyománnyá vállt Offline Sport Games-t idén is megrendezték, már a 16. alkalommal. Nagyon sok látogatót vonzott a rendezvény a világhírű zenei felhozatala, és a látványosabbnál látványosabb versenyei ahol külföldi versenyzők is indultak, mint például Alex Coleborn (BMX) és Marcel Rieger (Gördeszka).  Emellett FMX bemutatót is tartottak, ami szintén nagyon látványos volt a hatalmas ugrások, és a nagyon szépen beadott trükkök miatt. Készítettünk egy kis képgalériát is amit a továbbra kattintva tekinthetsz meg!

OSG 16 - Jósa Dániel
OSG 16 – Jósa Dániel

Tavaly láthattatok tőlünk egy Sneaker Street Style cipőválogatást, ahol a rendezvény legfigyelemreméltóbb cipőit mutattuk be nektek. Ez idén sem marad el, hamarosan láthattok néhány cipőt, amik kitűntek a tömegből. Jó volt látni, hogy sokkal több egyedibb viselet volt jellemző, mint a tavalyi évben (bár még mindig nem egy Kicks R Good vagy Sneakerness 🙂 A versenyről készült képeket Facebook galériánkban nézhetitek meg.

 

.

Nézzétek meg az OSG16 hivatalos aftervideóját is!

.