TOP3 VÁLOGATÁS A PLAYERSROOMBÓL CSAJOKNAK

Friss TOP3 szemlénkben szereplő mindhárom sneakerben van valami közös és valami nagyon különböző is. Az ősz és a tél szolidabb színeikkel sokaknál nem kedvenc évszakok, azt azonban már megtanultuk, hogy nagyon jól kijöhetünk egy sötét darabokból építkező szettből ezekben a hónapokban. A szemlében összeválogatott cipők közös jellemzője a színük, ami fekete, illetve, hogy mindhárom modellt megtaláljuk a Playersroom polcain. És, hogy miben különböznek? Arra rá is térünk a tovább után!

teszt

Hárman párban és feketében

Kezdjük a sort egy friss őszi megjelenéssel az adidas Gazelle OG személyében. Az eredeti modell 1968-ban mutatkozott be mint edzőcipő, majd hamar a foci fanok egyik kedvencévé lépett elő. Később az orr részen található T elem méretét megnövelték, azonban ezen az eredeti mintára készült darabon még a kecses eredeti szabás látható.  Ő a legvéknyabb sziluett a három modell közül és egyben a legvilágosabb is – ha lehet ezt mondani – az oldalán a három csíkkal. A cipő felsőrésze vászonból készült, ami a legtöbb Gazellere igaz. Ha szeretitek a retro designt, akkor egy farmerral tökéletes választás lesz ez az OG színállás a sarok részen sárga betéttel megbolondítva..

gazela

adidas Gazelle 68-as alapokon

A low top adidasunk után jöjjön egy magasszárú modell. A Vans Sk8-HI Slim Zip már egy fokkal bevállalósabb megjelenésében. A kígyőbőr hatású természetes bőrből készült felső rész extravagáns, amit csak tovább emel a cipő sarkán található cipzár. Így nem kell a fűzéssel foglalkozni, csak le és fel bebújáskor. A skate klasszikus örgögi vörös bőr belsőt kapott, amivel színben harmonizál a nyelv Vans logója. Bár a vulkanizált talp nem lesz feltétlenül a legtartósabb az old school deszkás hangulatot maxolja ez a SK8-HI hófehér talpaival.

vans

klasszikus deszkás hangulatot hordoz a Sk8-HI

Egy idei sláger modellt választottunk harmadiknak TOP3 válogatásunkban az Air Max Thea fekete változatával, ami akár egy csajosabb, színben passzoló szoknyával is megállja a helyét. Persze egy skinny farmer is ki tudja emelni a légtalpas csodát, ha az őszi szellőben indulunk útnak. Szintén egy kecsesebb modellről beszélünk pláne, ha az Air Max család többi modelljéhez hasonlítjuk. Emellett egy kifejezetten könnyű cipő a Thea sportos megjelenéssel és a városi túrákban is partner kényelmes talpbetétjével és légtalpaival.

thea

Igazi városi cirkáló az Air Max Thea

Szóval, ha retro akkor Gazelle, ha deszkás, akkor SK8-HI, ha légtalpas, akkor pedig Thea a mi választásunk. Nektek melyik modell jött be a legjobban hármójuk közül?

A szemlében bemutatott cipőket a PlayersRoom üzleteiben vagy webshopjában szerezhetitek be. Ha van PlayersClub kártyátok, akkor még a cikkben feltüntetett áraknál is olcsóbban 🙂

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×