Mi-Pac hátizsák szemle a STÉG-ből

Idén egy új márkát fedeztünk fel magunknak a Stégben, méghozzá az angliai gyökerekkel rendelkező Mi-Pac brandet. A Mi-Pac tökéletes kombinációja az egyediségnek és a kreativitásnak, táskáik igazán beszédesek és kifejezőek. Igen a táskáik, ugyanis egy prémium hátizsákokat készítő márkáról van szó, ahol a minták, színek és anyagok nagyon széles skálán mozognak. A Mi-Pac táskák a jóféle anyaghasználat mellett árban is versenyképesek, azt mondom, hogy a megszokott összegért minőségibb anyagokat kapunk, a beszédes design mellett. Nézzük meg milyen modelleket ajánlunk nektek az őszre.

Unisex hátizsákok a Mi-Pactől

Unisex hátizsákok a Mi-Pactől

Elcsépelten hangzik a szókapcsolat, a saját stílusunk kifejezése, mégis erről van szó. Valahol ez a nekünk leginkább tetsző dolgok halmazát takarja és erre erősítünk rá a hordott kiegészítőinkkel is. Egy táska esetében először a design tényező számít, majd tovább haladva eljuthatunk egészen az anyag érintéséig, vagy a pakolhatóságig. A Mi-Pac táskák esetében úgy fogalmaznék, hogy teljes az élmény. A hagyományos formák itt egy modern csavart kapnak. A friss kollekció új és izgalmas táskákat tartalmaz, melyekben hely is akad bőven a minőségi varrások mögött.

Mi-Pac Gold hátizsákok

Mi-Pac Gold hátizsákok

A Gold széria darabjai erős, rugalmas és nem utolsó sorban vízálló műbőrből készülnek. Aranyozot czipzárak az első, illetve a nagy zseben hozzák a luxusba hajló megjelenést. A Mi-Pacnél, ami nagyon bejön, hogy gyakorlatilag minden hátizsákjuk rendelkezik belső laptop zsebbel, ami elengedhetetlen. Egy laptop vagy tablet gyakran bekerül a táskánkba és olyankor nagyon praktikus, ha nem kallódik a cuccok rengetegében, hanem viszonylag védett helyen van. Jólvan, jólvan, akik tokban hordják alapból azoknak nem szóltam..:D

A Gold szériában főleg egyszínű drabokat találunk, de már itt belekóstolhatunk egy virágos végtelen mintába is.

Prémium print hátizsákok

Prémium print hátizsákok

A Classics táskák között találjuk a prémium nyomott modelleket, melyek ugyanúgy vízállóak, csak itt szövet alapra került a vízzáró réteg. A finoman párnázott pántok mellett itt is jó feature a laptop zseb, illetve egy média zseb is kialakításra került az iPodunknak, vagy a telónknak. A Classics táskák alján nem csak design elemként (na jó főleg azért) de külön betét került felvarrásra, hogy amikor letesszük a táskát bistosan ne ütődjenek oda a cuccaink. Itt már  elszálltabb mintákkal is találkozhatunk, mint a galaxis print, vagy a leopárd minta.

A harmadik forma a Maxwell, ami a legáramvonalasabb modell a Mi-Pac választékában és emellett a legpakolhatóbb  is 20 literes gyomrával. Ezen a hátizsákon találunk egy belső czipzáros zsebet és egy akasztót is a kulcsainknak és az egyéb értékeknek. A Maxwellben belső rekeszében pedig elfél a 15 inch-es laptopunk is.

Maxwell modellek

Maxwell modellek

Érdemes még képben lenni, hogy a Mi-Pac pánztárcákat is megtaláljuk itthon. Ezek a darabok azért inkább csajosak, nagyon szép kivitelezésben. Praktikusan czipzárral tudjuk őket nyitni és zárni, belöl pedig külön apró és kártyatartó részekre van osztva. Ha mindez nem lenne elég és akarunk a tagyónkhoz passzoló tolltartót, akkor ezzel sem lesz probléma! Itt is van az elszállt cukorkástól az egysznűig kínálat.

Mi-Pac pénztárcák és tolltartók

Mi-Pac pénztárcák és tolltartók

Itthon a Mi-Pac táskákat a STÉG budapesti üzletében, a Villányi út 36. szám alatt találjátok meg, illetve a STÉG veszprémi üzletében. Hajrá mindenkinek a táskaválasztással az őszre, nem lesz könnyű dolgotok!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×