Adidas D Lillard 1 Forestry – Tisztelet Portlandnek

Damian Lillard a Portland Trail Blazers első számú kosárlabdázója. Összefogva az adidas-szal elkészítették a D Lillard 1 ,,Forestry” elnevezésű cipőt, hogy kifejezzék tiszteletüket Portland és a Csendes–óceán északnyugati térsége, és az ott élő keménykötésű lakók iránt. Tovább!

adidas D Lillard 1 "Forestry" kiadás

adidas D Lillard 1 „Forestry” kiadás

A cipőn található különböző elemek egyben testesítik meg a térség jellemzőit:a barna felsőrész szimbolizálja a végtelen erdőségeket, a kék mintázat a talprészen pedig a hatalmas esőzéseket. A nyelv a Trail Blazers vörös és fekete színeit kapta meg egy igazi „favágós ing” mintában, ehhez jön még a sárga-fekete csavart fűző. Az új kiadáson már Portland körzetszáma (503) is megtalálható a cipő sarkánál. Megjelenés augusztus 7-én volt az államokban 105 dollárért, ami körülbelül 29 500 forintnak felel meg.

adidas D Lillard 1 "Forestry" kiadás

adidas D Lillard 1 „Forestry” kiadás

Személy szerint nekem nagyon tetszik a cipő, főleg a színhasználata – bár kosárlabda pályán nem tudnám elképzelni, csakis utcai használatra, mivel a cipő elég bakancsos hatást kelt, mind felépítésben, mind színekben.

adidas D Lillard 1 "Forestry" kiadás

adidas D Lillard 1 „Forestry” kiadás

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×