Star Wars elemek a miadidas-on

Vannak olyan kollabok, amiknek sikere garantált sneaker körökben. Ezek közé olyan klasszikusok is tartoznak, mint a Vissza a jövőbe trilógia, a LEGO, vagy éppen a Csillagok Háborúja. Az adidas Star Wars kollekcióját bővítette azáltal, hogy miadidas-on is elérhetővé tette a kultikus film elemeit. Részletek a tovább után!

adidas_starwars_miadidas_mistarwars_superstar_1

Ezeket a droidokat keresitek?

Az adidas és a Csillagok Háborúja sokéves sikeres együttműködésre tekint vissza. Mind a márka, mind a film lelkes rajongók hadait állította maga mellé, így az együttműködésből is csak jó dolgok sülhettek ki. A német sportszergyártó ezúttal a rajongók fantáziájára bízza a termékek megalkotását a mistarwars oldalán.

adidas_starwars_miadidas_mistarwars_superstar_2

Az erő sötét oldala is elérhető

Jelenleg Superstar és ZX Flux modellekkel játszadozhatunk. Vannak extra színek – arany, ezüst –, speckó anyagok, vicces Csillagok háborújás orr- és sarokrészek, cipőfűzők, fűződíszek. Elég sokáig le lehet magunkat foglalni a különböző variációk összehangolásával. Mi is eljátszadoztunk kicsit a honlapon, íme az eredménye. Mutassátok meg nekünk ti miket hoztatok össze! 🙂

adidas_starwars_miadidas_mistarwars_zxflux_sneakerbox

Viszafogottabb Darth Vader ZX Flux a Sneakerbox által

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×