A burn bemutatja: THE JAM III. Beszámoló

Idén már a második éve, hogy Dunakeszin megépült az ország egyik legjobb skateparkja. Ezt nyitáskor, és a tavalyi évben is egy versennyel ünnepelték a BMX-esek, ami mindig nagyon jól sikerült. Az idei évben kicsit családiasabbra sikerült a verseny, de mindenki nagyon jól érezte magát. A részletesebb beszámolóhoz kattints tovább!

Jósa Dániel - fotó : Kiss Bálint @balintkiss

Jósa Dániel – fotó : Kiss Bálint @balintkiss

Ingyen Burn, jó pálya, bicózás és zene… Mi kell még…!? A szervezők idén is kitettek magukért, ugyanis nem csak a megszokott amatőr és profi helyezetteket díjazták, hanem a legkreatívabb street-es csúszásokat, és a legdurvább spine trükköket is. Nagyon jó volt látni, hogy mindenki milyen sokat fejlődött a tavalyi versenyhez képest, és új arcokkal találkozni. Mivel a megszokottnál kevesebben voltunk, mindenki tudott kényelmesen biciklizni a pályán anélkül, hogy ütközés lett volna belőle. Bár azért ilyenre is volt példa…ugye Danny?

Turányi Rómeó - fotó : Kiss Bálint @balintkiss

Turányi Rómeó – fotó : Kiss Bálint @balintkiss

A profi kategória dobogós helyezettjeit megkértük, hogy mondják el a véleményüket az idei versennyel kapcsolatban. A következőket válaszolták:

Turányi Rómeó

Számomra tökre pozitív volt az egész rendezvény. A hangulat tökre frendli volt spanoltunk BMX-eztunk húztuk egymást..! Még a Flair drop in-t is megpróbáltam annyira bomba volt a sok sok barát akik adtak az erőt! Nekem Kempf Zozó köre tetszett a legjobban, folyamat rá tudott pakolni a köreire… Air 900, érkezős frontflip a boxon… #béke

Danny Josa

Magyarország amerikai büszkesége olyan hihetetlen magasságokkal és flow-al használta a pályát, hogy mindenki csak ámult-bámult. Ő a következőt mondta a versennyel kapcsolatban:

Nekem bármilyen magyar versenyen élmény indulni. Mivel a magyar barátaimmal nem BMX-ezek sokat, pláne nem versenyen, ezek mindig kivételes alkalmak! Dunakeszi is ilyen volt. Ugyan kevesen voltunk de a házi, baráti hangulat a legjobb! Hatalmas koszonet a Szántó Bálintnak és a Kis Bálintnak ezert a szuper hétvégéért! Nekem igazából nem is egyvalaki menete tetszett, hanem a hozzáállás és a jókedvű biciklizés!! Mindenki mosolygott és egymást éltettük! A Rómeó és a Zozó is fantasztikusat mentek! Köszönet még egyszer a fain hangulatért és a szervezésért!

Kempf Zozó

A dunakeszi versenyeken minden évben nagyon király a hangulat, jót bicóztunk a srácokkal a gyakorlás és a verseny alatt is. Idén sok új név indult profiban, és mindenki nagyon jót ment a pályán. Nekem Jósa Dani köre tetszett a legjobban de Rómeó és mindenki más menete király volt. Nagyon élveztem a versenyt, nem gondoltam volna hogy beadok ilyen durva trükköket egy körben! Jövőre találkozunk 🙂

Kempf Zozó - fotó : Kiss Bálint @balintkiss

Kempf Zozó – fotó : Kiss Bálint @balintkiss

Profi helyezettek:

I. Kempf Zoltán

II. Jósa Dániel

III. Turányi Rómeó

Amatőr helyezettek:

I. Bugyik Tamás

II. Ficsur Kornél

III. Józsa Milán

Best Spine:

Csenke Bálint

Best Grind:

Ficsur Kornél

Néhány ütős kép a VA VISION jóvoltából:

jaki

A Nike deszkás vonala vonz a legjobban, mindig is ezeket gyilkoltam bicózás közben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×