Itt a Converse Chuck Taylor All Star II

A Converse tornacipő örök és igazi alapdarab – ez nem szorul bizonyításra 🙂 Nekem is van néhány, és nagyon szeretem a letisztult és lábra simuló formáját, de amivel sosem tudtam megbarátkozni az a talp relatív kényelmetlensége (amit akkor érezhetsz igazán, ha felveszed mondjuk egy légbetéttel telepakolt futócipő vagy mondjuk egy „pillecukortalpú” Roshe vagy Tubular után). Most ez is megváltozhat, a Converse Chuck Taylor All Star II érkezésével, részletek a tovább után!

Converse Chuck Taylor All Star II

Converse Chuck Taylor All Star II

Converse Chuck Taylor All Star II - alacsony szárral

Converse Chuck Taylor All Star II – alacsony szárral

A II-es modell legnagyobb újítása, hogy Lunarlon talpbetétet kapott (igen, ez a Nike Lunarlon), ennek feladata lesz a fapados gumitalp kényelmi szintjének felturbózása. Emelett a nyelv elcsúszkálását némi tömőanyaggal akadályozzák meg, jobban szellőző vászon felsőrészt, a boka körül pedig mikorperforált bőrborítást kap.

A jól ismert és kedvelt forma változatlan: a II-es alacsony és magas szárú kivitelben, fekete, piros, fehér és kék színben kerül az üzletek polcaira július utolsó napjaiban. Az itthoni elérhetőségről és árról beszámolunk, amint többet tudunk róla.

Converse Chuck Taylor All Star II - magas szárral

Converse Chuck Taylor All Star II – magas szárral

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×