Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

Aktuális futócipő tesztünk keretében Bálinttal lehetőségünk nyílik arra, hogy a júniusban megjelent Nike Air Zoom kollekcióból teszteljünk két modellt. Az én választásom a Vomero-ra esett, a tovább után pedig elolvashatjátok az első élményemet a friss szerzeménnyel!

Cipőteszt: Air Zoom Vomero 10 az első futás előtt
Cipőteszt: Air Zoom Vomero 10 az első futás előtt a lámabom

Ezt a lehetőséget nagy örömmel vártam, ugyanis LunarGlide “függőként” ezzel a neutrális típussal még nem volt dolgom. A Vomero 10, a legújabb Air Zoom kollekció tagjaként segít megtartani a lendületet és a sebességet miközben stabilan tartja a lábfejet hosszútávon.  Miután megkaptam a lava glow/white-black fuchsia flash színkombinációjú cipőt, kíváncsiságomban ennek megfelelően egy hosszabb futáson próbáltam ki. Első benyomásra stabil és kényelmes partnernek bizonyult a rakpart betonján (leszámítva az elkerülhetetlen vízhólyagot a sarkamon). Természetesen egy alkalom még nem elég arra, hogy ennél pontosabb tapasztalatokat írjak a Vomero-ról, ezért 2-3 hét múlva újra jelentkezem egy átfogó elemzéssel! 😉

Az első cipőfűző kötés a pályán
Az első cipőfűző kötés a BEAC pályán

Addig is; olvassátok a “boxot” és menjetek edzeni!