Cipőteszt: Nike Air Zoom Vomero 10

Aktuális futócipő tesztünk keretében Bálinttal lehetőségünk nyílik arra, hogy a júniusban megjelent Nike Air Zoom kollekcióból teszteljünk két modellt. Az én választásom a Vomero-ra esett, a tovább után pedig elolvashatjátok az első élményemet a friss szerzeménnyel!

Cipőteszt: Air Zoom Vomero 10 az első futás előtt

Cipőteszt: Air Zoom Vomero 10 az első futás előtt a lámabom

Ezt a lehetőséget nagy örömmel vártam, ugyanis LunarGlide „függőként” ezzel a neutrális típussal még nem volt dolgom. A Vomero 10, a legújabb Air Zoom kollekció tagjaként segít megtartani a lendületet és a sebességet miközben stabilan tartja a lábfejet hosszútávon.  Miután megkaptam a lava glow/white-black fuchsia flash színkombinációjú cipőt, kíváncsiságomban ennek megfelelően egy hosszabb futáson próbáltam ki. Első benyomásra stabil és kényelmes partnernek bizonyult a rakpart betonján (leszámítva az elkerülhetetlen vízhólyagot a sarkamon). Természetesen egy alkalom még nem elég arra, hogy ennél pontosabb tapasztalatokat írjak a Vomero-ról, ezért 2-3 hét múlva újra jelentkezem egy átfogó elemzéssel! 😉

Az első cipőfűző kötés a pályán

Az első cipőfűző kötés a BEAC pályán

Addig is; olvassátok a „boxot” és menjetek edzeni!

 

fanni

2013-óta segítem a sneakerbox-ot női vonalon, hogy a lányok se maradjanak ki a buliból és, hogy mindenki megszeresse a futást ;)
×