Shine bright like a diamond – Rime x Reebok Ventilator

A Reebok háza táján mostanában a meglehetősen egyedi együttműködések szolgáltatják a legtöbb témát. Legújabb dobásuk a Ventilator modell 25. születésnapjára készült „Diamond” fantázianévre keresztelt, igazán mutatós női cipellő. A tovább után bővebben olvashattok a Brooklyn-i bázisú Rime és a Reebok szerelemgyermekéről.

"Diamonds Are A Girl's Best Friends"

„Diamonds Are A Girl’s Best Friends”

A Reebok idén ráérezett a trendekre és a sportvonal mellett nagy erőkkel próbálkozik betörni a street style és a divat világába, ennek az ötletnek már több mutatós sneakert is köszönhetünk, azonban a június 25-én megjelenő Diamond névre keresztelt darab biztos vagyok benne, hogy szinte minden lány szívét megdobogtatja majd. A cipőért talán lelkesedni kezdő srácokat azonban el kell szomorítanunk, hiszen ez a darab csak és kizárólag női méretben lesz kapható.

Rime x Reebok Ventilator

Rime x Reebok Ventilator

A Rime egy New York-i székhelyű sneaker shop, akik csak limitált cipőket és textileket árusítanak, így nem is meglepő, hogy a Reebok őket kérte fel az együttműködésre. A klasszikus, sportos sziluett maradt azonban a megszokott fazon ezúttal egy igazán mutatós külsőt öltött. A cipő vibráló felsőrésze a gyémánthoz hasonlóan fény hatására a szivárvány színeiben kezd el ragyogni, amit a jeges hatású talprész még inkább csak kiemel. A tervezéskor két fő pontot tartottak szem előtt, egy olyan sneakert próbáltak megálmodni, ami ünnepi és ragyogó, illetve, mely minden nő szikrázó szépségét kiemeli.

Rime x Reebok

Rime x Reebok

.

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×