Újabb ütős Air Jordan megjelenés

Manapság nem panaszkodhatunk, ha Air Jordan megjelenésekről van szó. Sorban jönnek a jobbnál jobb modellek, amiben úgy tűnik nyáron sem lesz változás. A tovább után a méltán népszerű XIII-as modell alacsonyszárú változatáról olvashattok!

air_jordan_xiii_13_low_bred_1

Air Jordan XIII low Bred

Az Air Jordan XIII Michael Jordan macskákat meghazudtoló reflexeit hivatott jelképezni. Tinker Hatfield tervező a párducok tappancsa alapján alakította ki a cipő talpát, a holografikus elemek pedig a nagymacskák szemeit hivatottak megidézni.

air_jordan_xiii_13_low_bred_2

A tappancsot mintázó talp

Jordan második mesterhármasát fejezte be a XIII-asban, megszerezve hatodik bajnoki gyűrűjét. Ezen túlmenően filmes vonatkozása is van a cipőnek, hiszen Denzel Washington a börtönből kijövet egyből egy ilyen lépőt újított A játék ördögében (He got game).

air_jordan_xiii_13_low_bred_3

Jól fest Bred színállásban

Nekem személy szerint a XIII-as a kedvencem a retro modellek közül. Ne kérdezzétek miért. Tetszik. Ennyi. Így alacsony szárral talán még jobban is. A Bred színállás és az arany színű „Michael Air Jordan dunking” logó pedig kifejezetten jót tesz neki. Zsaru, nemde? 🙂

air_jordan_xiii_13_low_bred_4

Arany színű „Michael Air Jordan dunking” logó

Hír- és képforrásaink a SoleCollector, illetve a Flight Club voltak.

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.
×