Itt a Nike Hypervenom II

Két éve nálunk is olvashattatok róla, mikor a Nike Rióban bemutatta a Hypervenom focicipőt. Azóta többek között Neymar Jr. vagy Rooney lábán láthattuk ezt a kifejezetten csatárok számára kifejlesztett stoplist, most pedig itt a modell következő generációja, a Hypervenom 2, mely Magyarországon is elérhető lesz június elejétől. Még több infó, képek és videó a tovább után!

Bemutatkozik a Nike Hypervenom II - júniustól itthon is eléhető

Bemutatkozik a Nike Hypervenom II – júniustól itthon is eléhető

Itt az új Nike Hypervenom II

Itt az új Nike Hypervenom II

A Nike tervezőcsapata a Hypervenom II-nél a támadójátékhoz szükséges funkciókra, az illeszkedés, a labdaérzékelés és a tapadás továbbfejlesztésére koncentráltak leginkább. Az illeszkedést és a lábfej stabilan tartásához a cipő megkapta a „zokniszerű” a Dynamic Fit gallért, a felsőrészbe stabilizáló Flywire szálak kerültek. A cipő érdesített felsőrésze NikeSkin bevonatot kapott: ezek kombója biztosítja a pontosabb labdaérintést.

A Nike Hypervenom II felsőrésze  Flywire szálakkal, érdesített NikeSkin felülettel

A Nike Hypervenom II felsőrésze Flywire szálakkal, érdesített NikeSkin felülettel

A Hypervenom II a kifejezetten gyors irányváltásokat kedvelő játékosoknak készült. A lábujjrésznél hosszirányban kettéosztott talp és a stoplik elrendezése megfelelő tapadást és gyors reagálást tesz lehetővé, ez egy csatárnál elsőrendű fontosságú.

A Nike Hypervenom II talpa

A Nike Hypervenom II talpa

Neymar Jr. így nyilatkozott a cipőről: „Magabiztos vagyok, amikor a Hypervenom II-t viselem a pályán. Segít a gyorsulásban, az irányváltásokban, és könnyebben tudom kicselezni a védőket is. Nem mellesleg pedig imádom a cipő dizájnját is!”.

Nike Hypervenom II - Mostantól Neymar Jr. is ebben focizik majd

Nike Hypervenom II – Mostantól Neymar Jr. is ebben focizik majd

A Nike Hypervenom IInarancs-fekete színállása először május 25-től a Nike Football Appban, itthon az üzletekben pedig június elejétől lesz elérhető. A kék-neon színkombó a hölgyeknek készült, és információink szerint csak Észak-Amerikában lesz elérhető.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×