A Puma tartja a lépést

Napjainkban szerencsés dolog sneakerhead-nek lenni, hiszen a sportszergyártók csak úgy ontják magukból az innovációkat! És ha egy cég kitalál valamit, az gyorsan megjelenik a versenytársaknál is, hiszen senki nem akar lemaradni. Így lett a Puma-nak szövött felsőrészű cipője, melyről a tovább után olvashattok bővebben!

puma_xs500_woven_1

Megnyerő, modern megjelenés

A nagy piaci versengés közepette újabb és újabb ötleteket valósítanak meg a cégek, így a felsőrészek elkészítéséhez is a legkülönbözőbb anyagokat és technikákat alkalmazzák. Közkedvelt eljárások a különböző kötések és szövések, hiszen rugalmas, mégis stabil felsőrészt eredményeznek.

puma_xs500_woven_2

Rugalmas, mégis stabil felsőrész

Ebbe a sorba állt be a Puma is, a német márka XS-500-as modelljét vértezték fel ezzel a technológiával. A mostanában retro futócipőkre hangsúlyt fektető cégnél üdítően modern hatást kelt az új cipő. Nekünk nagyon bejön a forma – főleg pirosban –, nektek mi a véleményetek?

puma_xs500_woven_3

Triple black is elérhető

Hír-, és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×