Tapsi Hapsi visszatér

Bár elsőre valószínűleg mindenkinek a Space Jam ugrik be 1996-ból, Tapsi Hapsi és Michael Jordan már 1992-ben egyesítette erőit egy Super Bowl reklám erejéig. A nyerő páros stílusosan, 23 év elteltével ismét összeáll. A tovább után bemutatjuk mikre számíthattok.

bugs_bunny_selfie_jordan_headquarters

Tapsi Hapsi selfie-je az Air Jordan főhadiszállásán

A már említett reklám legnagyobb horderejű dobása minden bizonnyal a Tapsi Hapsi által viselt Air Jordan 7 Hare volt. A cipő 2008-ban megjelent CDP-ben, és május 16-án újra a boltok polcaira kerül. A fehér designt piros betétek, és színes geometriai formák dobják fel. Nosztalgiának következzen a reklám 92-ből:

Ahogy korábban írtunk róla, a Jordan brand igyekszik visszaállítani megtépázott hírnevét, már ami a termékei minőségét illeti. Az új modell is a “remastered” vonal keretein belül kerül piacra, így kíváncsian várjuk a cipő első kézbevételét.

air_jordan_7_hare

A várva várt cipő

A kollekció természetesen nem merül ki egyetlen cipőben. Laci korábban írt a hasonló, Marvin inspirálta hetesről, Noémi pedig a Lola Nyuszi ihlette egyesről. A Bolondos Dallamok több cipővel – Air Jordan 1, Eclipse –, a korábban megismert mintákkal díszített pólókkal, de még papuccsal is folytatódik!

air_jordan_7_hare_hydro

Air Jordan 7 Hare Hydro

Hát, “ez van srácok”! 🙂

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×