A tavalyi X Games aranyérmes Chase Hawk háza

Már önmagában Chase Hawk neve is nagyon sokat mondhat a BMX-esek számára, főleg a tavalyi X Games után. Most azonban egy olyan oldalról is megismerhetitek ami eddig elkerülte a nyilvánosságot, Chase betekintést engedett a saját otthonába, kattintsatok a tovább gombra a bennfentes infókért!

Chase Hawk háza

Chase Hawk háza

Brandon Graham, az X Games egyik fő szervezője vezette körbe az xgames.com stábját a biciklis austini házában, ahol sok érdekes dologgal találkozhattak, mint például az 50 pár cipője, vagy a különféle hangszerei. Mint az oldalukon található videóban is említi, 3-4 éves kora óta érdekli a dobolás, így erősen kötődik a zenéléshez. A hálószobájából nyíló helységben helyet is kapott egy dobszett és egy gitár, amiket a mai napig használ.

A cipők és a dob

A cipők és a dob

Több mint 2 éve az Etnies BMX csapatát erősíti, ahonnan rengeteg cipőt kap. A gyűjteménye már több mint 50 pár cipőből áll, sőt, két saját maga által tervezett lábbelit is piacra dobtak, az egyik a Marana C.H., másik pedig a Jameson MT névre hallgat.

képek, poszterek

képek, poszterek

Amit egyáltalán nem gondolnánk az pedig a hobbija, ami nem más mint a kép gyűjtés. A videóban is látszik, hogy rengeteg kép, poszter van a falakon, amit nagyon megbecsül, ugyanis az összes be van keretezve.

jaki

A Nike deszkás vonala vonz a legjobban, mindig is ezeket gyilkoltam bicózás közben.
×