Mai desszertünk: mogyorós Blaze Of Glory fekete csokival

A felpörgő retro Puma modellek közül egyértelműen a Blaze of Glory az elmúlt hónapok vezér evezőse. Egyre több szín és merészebb anyaghasználat, amit látunk. A 90-es évek elején bekövetkezett technikai fejlődés a sneakerek világában jól látható a Blaze of Gloryn is. Nagy stabilitást nyújtó talp technológia került a modellbe a forradalmi Trinomic cellás középtalp által, mely nem csupán futurisztikus szabályos hatszögekből épül fel, de puha könnyedséget is ad mozgásunknak. Katt a továbbra a többi infóért!

Jobb, mint a Nutella

Jobb, mint a Nutella

Ennél a modellnél jellemzően szintetikus felsőrészt szokott használni a Puma, melyet akár plüssel, akár bőrrel egészítenek ki. A „Dsknstrkt Pack” részeként júniusban megjelenő Hazelnut egyik pimped out featurje a fullos bőr felsőrész, mely mogyoró barna színben pompázik.

Komoly Trinomic talpakon nyugszik a cipő

Komoly Trinomic talpakon nyugszik a cipő

A medicine labdára is emlékeztető bőr valószínűleg kényesebb is lesz, ahogy sok prémium modellnél tapasztaljuk. Jó látni, ahogy az első és második körös vibrálóbb, színes retro megjelenések után kihozzák az alkalmibb megjelenésű, egyszínű változatokat.

Prémium anyaghasználat  és megjelenés

Prémium anyaghasználat és megjelenés

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×