Az év egyik legszebb Roshe versenyzője

NM (Natural Motion) talp, ‘Breeze’ hálós felsőrész, letisztult fehér megjelenés fekete beütésekkel. Ha egyenként megnézzük ezeket az „alkatrészeket” akkor nem tudunk semmi különös, nagyszabású Roshe-t elképzelni. Viszont ezeket egy cipőbe gyúrva máris egy csodálatos és elég vonzó sneakert kapunk. Bontsuk ízeire és elemzzük ki a tovább után!

Men’s White/Hot Lava NM Breeze

Men’s White/Hot Lava NM Breeze

Ahogyan már említettem, NM talppal szerelték fel a Roshe család ezen tagját. A talpa közepén egy vonal húzódik, ami megtöri az eredeti talp kissé íves alakját, de az orránál elhelyezkedő ‘Free’-s bevágásokat se hagyjuk figyelmen kívül, amik nagyobb mozgásteret és kényelmet biztosítanak. A ‘Breeze’ hálós felsőrész egyik tulajdonsága, hogy nagyobbak rajta a lyukak, aminek köszönhetően sokkal jobban szellőzik, és több levegőt enged át a sima hálóval ellátott Roshe cipőkhöz képest. Mindeközben biztosítja a stabil, rugalmas tartást is. Ez hatalmas előny a forró nyári napokon, hiszen sokan zokni nélkül hordják, és így kellemes lehet a beáramló szellő.

Men’s White/Hot Lava NM Breeze

Men’s White/Hot Lava NM Breeze

A cipő kinézete szerintem magáért beszél. Messziről úgy tünhet, mintha fekete pöttyös lenne a sneaker, pedig csak a nagyobb lyukakkal ellátott fehér háló alatt húzódó fekete réteg kelti ezt az illúziót.

A negyedpanelek fehér vászonból készültek, fekete logó került rájuk.

Úgy tudjuk, hogy Magyarországon is kapható lesz, és szerintem gyorsan fognak fogyni, amit viszont már meg tudok erősíteni, hogy az Afew Store-ba már megérkezett, 99,95 euróért kapható.  Nálam tuti befutó, és nálatok?

Men’s White/Hot Lava NM Breeze

Men’s White/Hot Lava NM Breeze

ádám

Open up your own sneakerbox!
×