DVS tavaszi újdonságok a PSYCHOSTOREBÓL és a SETUP SHOPBÓL

Itt a tavasz, már lekerültek a polcról a deszkák, és egyre többen indulnak el krúzolni a városban. A Psychostore közreműködésével a sokak által kedvelt DVS márka tavaszi újdonságaiból szemezgetünk egy picit, hogy megfelelő surranóban róhassátok a betont, koptathassátok a smirglit 🙂 A tovább után felfedezhetitek a kínálatot!

DVS on concrete, Torey Pudwill akcióban

DVS on concrete, Torey Pudwill akcióban és pro csukája a szemlében

Torey 3 – Thrasher

Az első a listánkon ez a félmagasszárú modell, mely Torey Pudwill és a Thrasher magazin közös agymenésének eredménye. Az előző Torey-hoz képest a talpat vulkanizált helyett cupsole gumitalpra cserélték, így még jobban ellen tud állni a kopásnak, azonban nem veszítette el a Torey 2 flexibilitását. Természetesen erről a kiadásról sem hiányozhat az ikonikus tépőzár, mely az együttműködés eredményeképp egy csinos Thrasher logót kapott, hogy minden core deszkás szíve örüljön.

DVS

DVS Torey 3 Thrasher módra

Endeavor

A következő darab egy elég felkapott sú, az Endeavor, mely nem a klasszikus vonalat képviseli, sokkal inkább egy új technológiákat magába foglaló cipő. A visszafogott kinézet mögött sok minden megbújik. A fehér talp egy profi ütéselnyelő habot rejt, mely 40%-kal is csökkenteni tudja a talpat érő ütések erejét. A felső résznél használt bőr pedig extra tartós és ellenáll a nagyfokú surlódásnak is. További különlegessége az Endeavornak, hogy a fűzőlyukakat asszimetrikusan helyezték el, így a griptape nem „eszi meg” a cipőfűzőt. A csuka minőségére garanciát jelent, hogy az a Luis Tolentino vett részt a kialakításában, aki 2009-ben 113 centis magassággal új ollie világrekordot állított fel. Ha a rúgók megvannak, akkor ebben a csukában „the sky is the limit”.

Három színben dübörög a DVS Endeavor

Három színben dübörög a DVS Endeavor

Discord

No, ez már szerintem is ízig vérig DVS 🙂 A hazai közönségkedvencek egyike a Discord, strapabíró gumitalppal, masszívabb felsőrésszel, párnázott nyelvvel, mely az ezt a fazont és a bokát és a lábfejet is jól tartó, kényelmet kedvelők számára ideális lehet. A fekete/nubuk színkombináció is sokszor írt már történelmet és könnyű hozzá felöltözni is.

DVS

A modell, mely egyet jelent a DVS-el: Discord

Militia CT

A sort egy hibrid modellel zárjuk. A klasszikus Militia régóta virít a deszkások lábán, azonban a CT ezt megvariálta azzal, hogy a cupsole-t vulkanizált talpra cserélte és a felsőrészt is egy minimális diétára fogták. A csuka az örökzöld (jaj a szóviccek…) piros-fekete színkombóban is elérhető itthon, egész baráti áron. Ennek a változatnak extra különlegessége, hogy Brian Deegan nevét viseli. A freestyle motocross legenda minden benzingőzre éhes rajongónak szánja ezt a cipőt, persze a 10 méter magas szaltókhoz ő is merevebb csizmába bújik. Deeganről meg kell említenünk, hogy a Metal Mulisha csapat, majd brand alapító tagja, ezeket a cuccokat pedig szintén megtaláljátok a Psychostore kínálatában. A CT emellett rugalmasabb és könnyebben betörik a klasszikus talpszerkezetű változattal szemben.

Fekete/fehér változatban is elérhető a Militia CT a Deegan signature modell mellett

Fekete/fehér változatban is elérhető a Militia CT a Deegan signature modell mellett

A szemlében bemutatott cipőket, és ezen felül még  egy csomó más modellt is megtaláltok a Psychostore webshopban, illetve a Podmaniczky utca 9. alatt található Psychostore üzletben. Emellett az egyik legprofibb vidéki skateshop a SetUp Shop győri üzletében is ott várnak titeket a DVS modellek! Nektek melyik lesz a választás tavasszal? 🙂

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×