Torreádoroknak – 24 Kilates x Diadora N.9000 Toro

A barcelonai 24 Kilates ismét a Diadora-val állt össze egy közös projektre, az eredmény pedig egészen fantasztikusra sikeredett! Ihletért nem kellett a szomszédba menni: a Spanyolországban népszerű bikaviadalok szolgáltak alapul, új szintre emelve a toro fogalmát! 🙂 Részletek és még több kép a tovább után!

24kilates_diadora_n.9000_1

Torreádorok sportcipője

A cipő Olaszországban készül a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. A felsőrész fekete póniszőr borítást kapott, amit a középtalpon található piros betétek és a cipőfűzőnél található szarvak teszik igazán bikává.

24kilates_diadora_n.9000_2

Teljesen megszemélyesítve

A lépő exkluzivitását az elkészült darabszám is jelzi: mindössze 300 pár kerül a boltok piacaira. Ha ti is nagyon rápörögtetek irány a 24 Kilates barcelonai boltjába április 25-én! Amennyiben sikerül beszerezni várjuk szeretettel az on feet képeket! 🙂

24kilates_diadora_n.9000_3

Remekmű

Az együttműködés a 24 Kilates 10. születésnapja alkalmából jött létre, ezúton is boldog ünneplést kívánunk! A kerek évfordulóra készült cipő tökéletes lett. Még sok ilyet!

24kilates_diadora_n.9000_4

10. jubileum

Hír- és képforrásunk a 24 Kilates volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×