Instagram játék: nyerj Air Maxet az Air Max Napra!

Sneakert fotózni lassan már egy külön művészeti ág lett, a magyar műalkotásokat pedig leginkább a WOMFT? HUN csoportban és az Instagramon lehet megtekinteni 🙂 Ezért ismét egy Instás játékkal készülünk az idei, 2015. március 26-i Air Max Day-re: tölts fel képet Instára, melyen te és Air Maxed vagytok láthatók, add hozzá az #airmaxnap és a #sneakerboxhu hashtaget, kövesd be a @sneakerboxhu -t, és már részt is veszel a játékunkban, melynek nyertese március 26-án a BP Shopban tartott Air Max szülinapon az általa választott Air Max cipővel térhet haza 🙂 A részletekhez katt!

Air Max Nap: Instagram játék #airmaxnap #sneakerboxhu

Air Max Nap Instagram játék / hashtaggelj: #airmaxnap #sneakerboxhu / kövesd: @sneakerboxhu

Jelentkezés a játékba

1) Készíts és tölts fel Instagramra egy vagy több képet, amin te és/vagy Air Max cipőid láthatók. Több megkötés nincs, lehet egész alakos, vagy csak a cipő, lábon vagy levetve, vicces, kreatív, művészi, meghökkentő, közeli vagy távoli… Arra azért figyelj, hogy ne legyen senki számára bántó, sértő, túl szexuális vagy olyan, ami az Instagram szabályzatába ütközik.

2) Lásd el képedet az #airmaxnap és #sneakerboxhu hastaggekkel is feltöltéskor, természetesen ezeken kívül bármilyen más taget is hozzáadhatsz. Ha valamelyik korábbi, jól sikerült képedet szeretnéd nevezni, akkor egyszerűen utólag, kommentben add hozzá a képhez az #airmaxnap és a #sneakerboxhu hashtageket. Ne felejtsd el bekövetni a @sneakerboxhu -t Instagramon!

Csak saját magad által készített képet tölts fel, és ügyelj rá, hogy képeid legyenek nyilvánosak, mert csak így jelennek meg a válogatásban! Az sorsolásnál a 2015. március 24. 22:00-ig feltöltött és hashtaggelt képeket vesszük figyelembe!

A NYERTES KIVÁLASZTÁSA ÉS NYEREMÉNYE

A csapatunkból felálló zsűri kiválasztja a képeket, melyek indulnak a sorsoláson. A kiválasztás szempontjai az egyediség, a stílus, a hangulat, a kretivitás, a jó ötlet, a szép kivitelezés. Csak olyan képekből választunk, melyek a megadott határidőig beérkeztek, tartalmazzák mindkét előírt taget, nem ütköznek az Instagram vagy a mi fenti előírásinkba, és amelyek készítője bekövette a @sneakerboxhu -t. A beválogatatott képekből utána véletlenszerűen sorsolunk.

A nyertes kép készítőjét 2015. március 25-én Instagram Direct Message-ben (ez az Insta főoldalán a jobb felső sarkában van) értesítjük, és itt várunk tőle visszajelzést. Ügyelj rá, hogy bekövesd a @sneakerboxhu -t, enélkül nem tudunk üzenetet küldeni neked!

A nyertest márc. 26-án, este várjuk a wesselényi utcai BP Shopban megrendezett Air Max szülinapra, ahol a torta megkóstolásán túl az üzlet választékából kiválaszhatja nyereményét, az Air Maxet, ami a legjobban tetszik neki!

Ha kérdésed van, kérdezz: sneakerbox.hu@gmail.com

NÉHÁNY FRISS KÉP AZ #airmaxnap hashtaggel:

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×