SUPRA AVEX Bemutató és Verseny beszámoló

A múlt hétvégén a Supra Avex partiján jártunk, ahol bemutatkozott a legfrissebb technikai deszkás cipő, illetve igazi földalatti hangulat fogadta mind a meghívott versenyzőket, mind a nagyérdeműt. A folytatásban Alex, aki a versenyen is pirított mesél arról a bizonyos estéről!

Ollie a rendező feje felett boooyah

Ollie a rendező feje felett boooyah

Az első program pont természetesen a verseny volt, mely már délután kezdetét vette és deszkacsattogástól volt hangos a folyosó, ahova a setup került. A pálya egy kidobóból  és két kicsúszós padkából állt, melyre a tetőre vezető lépcsőn elhelyezett döntött falról lehetett rámenni, és amin a több mint 16 meghívott ridernek kellet megmérettetnie magát! A verseny remek, családias hangulatban telt végig, melyben Sándor Balázs ( Criminal , Fallen , Volcom) bizonyult a legjobbnak, őt Fehér Attila ( Element) és a Best Tricket elhódító Bachman Márk ( Ettemboro , Dc , Skullcandy , Cliché , Tensor , Levis) követett a sorban egy Backside Tailslide Flip out-tal. Miután mindenki kideszkázta magát, ahogy azt a szervezők beharangozták a Supra felajánlásából, több mint 40 pár brand new Avex cipő talált gazdára Azucki Laci közbenjárásával, amit egyből el is kezdtek tesztelgetni a srácok! Ilyen egy igazi core esemény, ahol a deszkás kézbe veheti az újdonságokat és rögtön rúghat is vele egy flippet.

Attila a vasalt éleken

Fehér Attila a vasalt éleken

A cipő és díj kiosztó után a Telepen folytatódott az összejövetel, ahol a gördeszkások ellepték a helyet, összességében egy nagyon jól sikerült rendezvényről tett tanúbizonyságot ez a szombati alkalom mind sportolói, mind pedig nézői szemszögből. Így csak bátorítani tudok mindenkit hogy, ha ingyen cipőért nem is, de a jó hangulat és deszkázás kedvéért mindenképp látogassatok el a következő rendezvényre és éljétek meg a deszkázást, akár nézőként, akár négy keréken! Az esemény teljes fotóalbumát itt találjátok.

előbújtak az első Avexek

előbújtak az első Avexek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×