SUPRA AVEX modellbemutató és verseny a Corvintetőn

Február 28-án szombaton meghívásos gördeszka versenynek ad majd a Corvintető, ahol a hazai elit mérettetik majd meg egy best trick verseny keretein belül. Az eventet a Suprának köszönhetjük és a verseny mellett a márka új csapatcipője, az Avex is bemutatkozik majd. Olyannyira, hogy 40 aktív gördeszkás – beleértve a versenyre meghívottakat – kap majd egy-egy ajándék pár Supra Avex-et, amit már a helyszínen elkezdhet koptatni. A folytatásban elébe megyünk a személyes bemutatkozásnak és megnézzük, milyen is az Avex, illetve a verseny meghívottjait is megmutatjuk.

Meghívásos versenyen mutatkozik be az új Supra

Meghívásos versenyen mutatkozik be az új Supra

A Supra gyakorlatilag mindent belepakolt az Avexbe, amit a laborjukban összehoztak az elmúlt években. A sziluett letisztult, egy részes orral, sőt inkább mondjuk úgy, hogy egybe kiöntött felső résszel, mely hőkezeléssel készül. Így nincsenek varrások és a súly is minimális. A cipő belső bélése is hasonlóan épül fel és gyakorlatilag egy belső zoknit alkot, melybe belebújva precízen körbeöleli a lábat. A gumis talp felett a Supra spéci SUPRAFOAM középtalpa helyezkedik el, ami kellően puha habosított anyagból készül és könnyíti az érkezéseket és minden más ütődést. Ezen kívül a talpbetét sarkához is került egy plusz betét a tompítás jegyében.

Designban is erős a csuka, a Supra logó a talpon nagyon fancy és úgy egészében a talp design különleges a sportos fehér hullámbetéttel és a szórtan festett gumis járófelülettel. összefoglalva várjuk, hogy kézbe vegyük a cipőt élőben is! A BANK TO THE TOP meghívásos „best trick” verseny előzetes versenyzői listája pedig a következő:

1. Varga Zsolt (Le Captain)
2. Bachmann Márk (T)
3. Mihályfi Dávid (Mihi)
4. Sárkány Kristóf (Sárki)
5. Karkossiák Zsolt (Zsola) – ha jobban lesz
6. Nagy Bertold (Berti)
7. Nagy Alex (Axel)
8. Sándor Balázs
9. Gajda Attila
10. Szikora Bálint
11. Forray Péter (Fofó)
12. Macsu Ferenc (Macsu)
13. Fehér Attila
14. Petrányi Lajos (Ostya)
15. Buzády-zhan Ge (Cangi)
16. Katona Péter

Facebook event ITT.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×