Iriedaily szemle a STÉGből

Az Iridaily-vel először egy olaszországi fesztiválon találkoztam és rögtön megfogott a textiljeik minősége. A német brand több, mit 20 éve ontja magából a prémium cuccokat. 1994-ben négy jóbarát alapította az Iriedailyt a semmiből. Saját pólók, saját grafikák volt a jelmondatuk, nem akartak senkit másolni, vagy majmolni, az önmegvalósításon és felfedezésen volt a hangsúly. Nagyvárosi gyerekek szólalnak meg utcai grafikáikon, melyek szólnak a deszkázásról és a betondzsungel mindennapjairól. A folytatásban megmutatjuk nektek a hazai választékot a STÉG polcairól.

Iriedaily - Berlinből a természetbe

Iriedaily – Berlinből a természetbe

Mielőtt egy über német márkának beskatulyáznátok az Iriedailyt, had tegyem hozzá, hogy az alapítók között ott van az a francia művész, akinek stílusos designjai kiváló funkcionalitással párosulnak. Jaybo zenészekkel és művészekkel közösen építette fel az Iriedailyt az évtizedek során. Minden sikerülhet és ez a cuccaikon is meglátszik. A City Arctic Parka kabijuk letisztult és mégis nagyszerű. A kapucniról a prém lecsatolható, így a saját stílusunkhoz alakíthatjuk, bár a mi stílustippünk szerint a prémnek mennie kell. A hosszított kabi nagyon meleg, így egy vékonyabb pulcsival is vállalható télen. 5 darab zseb gondoskodik róla, hogy mindennek legyen hely. Itthon dark olive és barna változatban kapható, a kabik laza military beütése nagyon bejön.

City Arctic Parka kabik

Iriedaily City Arctic Parka kabik

Az Iriedaily a városi gyökerekből táplálkozik. A City Worker Jacket igazi rohangálós darab. 2000 milliméterig vízálló és a masszív szelekkel is elbánik. A belső plüss bélés pedig gondoskodik a melegről. Itt is dupla zsebeket kapott a kabi és gumis csukló és derék gallért, ami egyetemi baller dzseki feelinget kölcsönöz neki.

Iriedaily Stég CITY WORKER JACKET

Iriedaily City Worker Jacket az Iriedailytől

A női modelleknél különösen megfigyelhető a változatosság. Különböző stílusok, változatos szabások és színek teszik vonzóvá a csaj darabokat. A Warschauer kabi férfi szemmel is fullos. A viaszos bevonat távol tart minden nedvességet és a szélnek sincs esélye megzavarni a kabát adta melegséget. A kapucninál és a derék részen állítható, elöl cipzár és patentek szigetelnek. A zsebek hasonló kialakításúak, mint a City Arctic parkánál. Oldalról és felülről is tudunk pakolni bele. A navy és a karamell színváltozat is ütős idén télen belőle.

Warschauer a csajoknak

Warschauer a csajoknak

A kabik után jöjjenek a kiegészítők, mert ezekből is jól állunk. A Shopper hátizsák elsőre egy bevásárló szatyor látszatát kelti, azonban trükkös darabbal állunk szemben. A füleket lehúzva rögtön feltűnik a hátizsák forma! Bőr megerősítések alul és a pántoknál teszik tartóssá, ami azt kell mondjam az Iriedaily darabok védjegye. A Flag darab egy könnyed válltáska csajoknak, amikor már nem tudtok mindent bepakolni a kabátzsebekbe. A téli kollekcióban a táskák mellet még visszahajtható beaniet, pompomos sapit és kesztyűt is találunk a teljesség jegyében.

Fejre, kézre, vállra

Fejre, kézre, vállra

Az Iriedaily filozófiát a cuccokat felpróbálva értjük meg igazán. Ezek a kabátok, pulcsik és sapik arra készültek, hogy minden nap hordjuk őket. Legyenek kényelmesek, szeressük őket magunkon minden alkalommal. Keressétek a cuccokat a a STÉG budapesti és veszprémi üzletében.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
×