Sneaker rajongó sztárok – csajok

A „szürke” hétköznapokon Hollywood sztárjai és a zenei élet színe-java sem a vörös szőnyeges lookjaikban parádéznak. A reflektorfényből kilépve számos híresség teszi le voksát a a sneakerek mellett, így senkinek sem meglepő, hogy a sztárok nagy része mutatós gyüjteménnyel rendelkezik. Sokuk ezeket a darabokat csak az utcai outfitjeibe építi be, de akadnak, akik egy-egy díjátadóra vagy bemutatóra is kedvenc sneakerükben érkeznek. Noémi cikkében megnézzük a legnagyobb sneaker rajongó sztárokat és kedvenc modelljeiket, az első részben a hölgyeket, majd a másodikban az urakat 🙂 Tovább!

Sneaker rajongó sztárok - első rész: a csajok

Sneaker rajongó sztárok – első rész: a csajok

Rita Ora

Rita Ora az Adidas számára tervezett, három részletben a boltok polcaira kerülő kapszulakollekciójával történelmet írt, hiszen a márka előtte még sosem kollaborált női előadóművésszel. Ennek okán az énekesnő hivatalos megjelenésein Adidas sneakerekben áll a vakuk kereszttüzébe, magánéletében azonban inkább a „nagy rivális”, azaz a Nike modelljeiért rajong. Rita Ora stílusa kétségkívül páratlan, a legkülönbözőbb stílusú és márkájú ruhákat képes úgy egymással viselni, hogy szettjei teljesen természetesnek tűnjön számunkra. Az énekesnő szoknyás és nadrágos outfitjeit is rendszerint egy-egy sneakerrel koronázza meg, a róla készült képeket szemügyre véve pedig kétség sem fér ahhoz, hogy kedvencei a Nike Air Jordan családjának modelljei.

Sneaker rajongó sztárok: Rita Ora

Sneaker rajongó sztárok: Rita Ora

Rihanna

Rihanna a Puma új kreatív igazgatója, ami nem is meglepő, hiszen a barbadosi születésű énekesnő (aki nem mellesleg 2014 stílusikonja lett) magánéletében inkább a laza, kényelmes szettekre szavaz, így tökéletes választás egy sportszergyártó cég ezen posztjára. Rihannát a hétköznapokon szinte lehetetlen sneaker nélkül látni, a legkülönbözőbb szetteket egészíti ki kedvenc edzőcipőivel, sőt olykor egy-egy divatbemutatóra vagy fellépésére is ilyen stílusú lábbeliben érkezik. Az énekesnő nem titkoltam rajong a Nike modelljeiért (egész gyűteménye van különböző Air Force-okból és Air Yeezykből), kedveli a New Balance egyszerű sneakereit, de gyakran visel fekete Converse és Vans cipőket is. A Pumával közös munkának köszönhetően pedig biztos vagyok abban, hogy hamarosan a márka tervezőivel közösen megálmodott cipőkben láthatjuk majd.

Sneaker rajongó sztárok: Rihanna

Sneaker rajongó sztárok: Rihanna

Kristen Stewart

Az Alkonyat mozikkal hatalmas népszerűségre szert tett, rebellis színésznő nem éppen a tipikus hollywood-i sztárok mintapéldája. Kristen Stewart stílusikon, igaz a maga módján és ez öltözködésében is megnyilvánul. A fiatal sztár magánéletében is inkább fiús ruhákban szaladgál, de a vörös szőnyegen viselt csodálatos couture kreációkat is gyakran sneakerekkel egészíti ki. A minden cicomát hanyagoló színésznő kedvencei a klasszikus, rövid szárú fekete cipők, ezek közül is leginkább a Vans és a Converse darabjaiban lehet legtöbbször elcsípni.

Sneaker rajongó sztárok: Kristen Stewart

Sneaker rajongó sztárok: Kristen Stewart

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×