Skullcandy Knockout egy csaj szemével

Engem ért a megtiszteltetés, hogy tesztelhettem a Skullcandy női fülesét a Knockout modellt, mely Amerikában már nagyon nagy hype-ot kapott. Személy szerint több Skullcandyvel is volt már dolgom, de a női kollekciónál jobban eddig semmi nem tetszett. Multikatonaként azonban nem csak szabadidőmben, hanem munkám során is fontos, hogy a füles ne csak jól nézzen ki, de jól is szóljon. Emiatt kicsit szkeptikus is voltam az elején, amikor megérkezett hozzám a virágmintás füles. A folytatásban következzen első tesztem, melyben felfedeztem a Knockoutot.

A csajok fülére hangolva: Skullcandy knockout

A csajok fülére hangolva: Skullcandy knockout

Kicsit tartottam attól, hogy túlságosan ragadni fog már a csomagolás is a sok cukormáztól, de szerencsére pozitívan csalódtam. Mondjuk, azt kijelenthetem, hogy biztosan nem férfiak tervezték, hiszen a termék ízig-vérig csajos! A Knockout dizájnja és színhasználata egyszerűen zseniális. Szerencsére nem a rózsaszín tüneményeket erőltették a kialakítás során, mint inkább a nőies és elegáns vonalat. A textil virágminta borítás a fülhallgatókon igényesen lett kiegészítve a fém felületekkel. Ízlésesen ötvözték a lila, arany, bézs, és fehér színeket, és meglepő módon a kábelen kívül nincs benne rózsaszín – az is inkább korall színű!! A kábel amúgy cserélhető és lapos műanyag borítást kapott, ami nem gubancolódik.

Igényes anyaghasználat a legszínesebb Knockouton

Igényes anyaghasználat a legszínesebb Knockouton

A fülhallgatóhoz tartozó tok neszesszerre hajaz, ami rendkívül praktikus, így összehajtott állapotában a fülhallgató bármely női táskában elfér. Ahogy említettem, a külsőségek mellett fontos volt, hogy funkciójában is minőségi termék legyen, hiszen olykor több órás konferenciahívásokba csúszok bele, de egy hosszabb utazásnál sem szabad nyomnia a fülesnek. A fülpárna finom bőr bevonatott kapott, ezért egész napos viselet során sem fájdul meg tőle a fül – még fülbevalóval sem -. A Navigator modellel összehasonlítva a párna talán valamivel kisebb, de ugyanaz a memória bélés került bele, ami alkalmazkodik a fülformánkhoz.

Nagy plusz a hangerő szabályzó

Nagy plusz a kábelre tett hangerőszabályzó

Nem tűnik fel elsőre, de nagyon kényelmes, hogy a pink zsinór csak egyik irányból csatlakozik a füleshez. Nem csak léptető funkció található a zsinóron, hanem hangerő szabályozó is. A Knockout iPhone és laptop kompatibilis, ha nem Apple termékekkel használjuk, akkor lehet, hogy kell hozzá egy mini Jackes átalakító. Itthon három színváltozatban is kapható a Knockout a headphones.hu oldalán. A virág mintás változat mellet ligh metálos beütéssel fekete színben és égkék/lila színváltozatban érhető el.

Három színben létezik a Knockout

Három színben létezik a Knockout

A finishben összefoglaltam nektek, hogy mi tetszett legjobban a Knockoutban, ha komolyabb fejhallgatóra vágytok, akkor a kategóriájában mindenképpen kiemelkedő darabot ismertem meg:

– Színvilág

– Neszesszer – cipzáras tok

– Bőr fülpárna

– Arany keret – menőfaktor

– Speaker- meeting- confcall

– Zsinór egy irányból

– Léptető, és hangerő funkció

– Szövet külső borítás

– Állítható fejpánt – kisfejűeknek is jó

– Kényelmes

– Jó ajándék barátnőnek, lánytesónak, és bevállalós anyukáknak (közeleg a Valentin nap srácok!)

– Cserélhető, lapos kábel – nem gubancolódik

– Zenehallgatás, telefonálás egy fülessel

vendégblogger

Ezt a cikkeinket vendégszerző írta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×