GRAL, a tenerifei magyar deszkás különítmény

Tenerife már nem is olyan messzi, amióta a Gral magyar deszkás família helyzetjelent az aktuális hullámokról a Kanári-szigetek talán legszebbikéről. A helyi tudósítónk Diószegi Zsolt, Messa, akivel a Criminal teamen keresztül lett örök barátság a sneakerbox csapattal. A helyi magyar szörfösök, longboardosok összetartó kis közösséget alkotnak kint, mely már nevet is visel. A Grál crew tagjai legalább akkora lendülettel keresik a szpotokat, mint Artúr király lovagjai a Szent Grált és Facebook oldalukon keresztül a mi kedvünket is meghozzák egy kanári kiruccanáshoz. A folytatásban videók és képek a srácokról és élményeikről.

Gral a hullámokon és túl

Gral a hullámokon és túl

Kezdjük is a folytatást egy laza edittel Fuerteventuráról, hogy mindenki elkapja a sziget flowt, amennyiben a nyitó kép nem lett volna elég:

A csapat célja letisztult: minél többet nyomatni együtt:) A Gral tagok jelenleg Farkas Máté, Karasi Viktor, Diószegi „Messa” Zsolt és Bukta „Buki” Gábor. A tervek már most megvannak egy januári helyi bajnokságra Tenerifén, de addig még közös trippek is kilátásban vannak. De nem csak hullámokból van bőven a szigeten, hanem találunk itt beton poolokat és skateparkot is. Bár a helyiek sem rossz arcok, de ha erre felé vennétek az irányt, akkor a srácokkal érdemes lesz mindenképpen felvenni a kapcsolatot, ők biztosan beavatnak majd a secret spotok titkaiba. A szörfös edit után folytassuk egy light deszkás menettel a szigetről:

A kint élő kommuna már saját cuccok készítésébe is belekezdett, jönnek az első pólók és hasonló okosságok. A csapat Facebook oldalán ezeket és az új vidiket is megtaláljátok, így kötelező a like.

4 keréken is nyomja a Gral chill kommandó

4 keréken is nyomja a Gral chill kommandó

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×