Kicks R Good 03 – Holiday Special

A májusi, második Kicks R Good sneaker fesztivál igazán jóra sikeredett, az nem volt kérdés, hogy lesz következő, csak az, hogy hol és mikor. Mostanra pedig már ez sem titok: a Kicks R Good 03 „Holiday Special” 2014. december 6-án, szombaton a budapesti Petőfi Csarnokban (PeCsa) kerül megrendezésre: még nagyobb és még érdekesebb lesz! Olvass tovább, hogy megtudd mit hoz majd a Mikulás a magyar sneaker rajongóknak 🙂

Kicks R Good 03 "Holiday Special' 2014.12.06 @Petőfi Csarnok

Kicks R Good 03 „Holiday Special’ 2014.12.06 @Petőfi Csarnok

Örömmel látjuk, hogy itthon is egyre többen vagyunk, akiknek nem mindegy, hogy mit húzunk a lábunkra, és tudjuk, hogy egy sneaker mennyivel több, mint egy sima  sportcipő. A Kicks R Good fesztiválon akkor is ott a helyed, ha még csak most kezdesz érdeklődni a sneaker kultúra iránt, nyitott szemmel jársz, hogy egyedibb, különlegesebb cipőket vásárolj, és akkor is ha már komoly gyűjteménnyel rendelkezel sneakerekből 🙂

2014. december 6-án, szombaton a Kicks R Good 03-on, a városligeti PeCsában még nagyobb területen, még több márkával, programmal és érdekességgel várunk titeket. Idén nemcsak a nappali rész lesz erős, hanem a Heineken Legendary Nights által prezentált esti buli is, ahol fellép a világhírű Dj Fresh. A buliról bővebben következő cikkünkben számolunk be!

SneAker, minden mennyiségben

Ismét találkozhatsz kedvenc sneaker márkáiddal, akik olyan cipőkkel készülnek majd, amit “hétköznapokon” általában nem találsz meg itthon. A Nike és a Puma, mint a KRG03 sztárvendégei illetve a Timberland, UGG, Hunter, a New Era, az üzletek közül a Rapcity és Bázis Store már egészen biztosan ott lesz és még számos további márka is érkezik majd! Cipőkülönlegességek is várnak, amiket alaposan szemügyre vehetsz, és mivel a cipőket valószínűleg te sem csak nézni, hanem inkább hordani szereted, még nagyobb választékból vásárolhatsz, mint eddig. Ha tervben van cipőbeszerzés mostanában, mi a helyedben biztos megvárnánk vele a Kicks R Good „Holiday Specialt” 😉 Csekkolj be a Facebook eseményre!

Sneaker Raktár Live!

Ismét lesz Sneaker Raktár Live, ahol a kereslet végre nemcsak a virtuális térben, de személyesen is találkozhat a kínálattal! Hozd el te is eladósorba került cipőidet (legfeljebb három párat), vagy válogass a mások által hozott darabokból. Persze ne „cipőturira” számíts, csak kifogástalan állapotú, fullos sneakerek cserélhetnek gazdát a Sneaker Raktár Live! asztalain. Ha nagyobb player vagy a Sneaker Game-ben, akkor 10 000 Ft-ért saját asztalt is bérelhetsz, hogy max. 30 pár cipődet pénzzé tehesd. Mindkét lehetőségről a raktar@kicksrgood.com érdeklődhetsz.

Sneakerek minden mennyiségben: vár a KRG 03 "Holiday Special"

Sneakerek minden mennyiségben: vár a KRG 03 „Holiday Special”

Programok

cipőszínező fal

Az eddigi két Kicks R Good egyik slágere volt a cipőszínező fal, a rendezvényen ismét készülünk egy csomó „tiszta lappal”, ismert és kedvelt modellek körvonalaival, és rengeteg színnel, innen már minden a ti fantáziátokra van bízva az új színállások kitalálásában! A legjobb alkotásokat idén is díjazzák, a Nike és a Puma is készül díjakkal a legjobb „cipőtervezőknek”.

Custom Sneaker Workshop

Itthon is vannak jónéhányan, akik custom sneaekreket készítenek, itt alkalmatok nyílik majd ellesni néhány műhelytitkot: kezdőként elsőre nyilván nem fogsz majd szétszedni és újraépíteni egy sneakert, de talán te is kedvet kapsz hozzá, hogy festéssel vagy néhány más egyszerű átalakítási lehetőséggel egyedi sneakert varázsolj magadnak.

Újra Kicks R Good cipőszínező fal

Újra Kicks R Good cipőszínező fal

Cipő- és sapkatisztítás bemutatók

Gyakran írtok nekünk cipőtisztítási kérdéseket, ezeket most élőben is feltehetitek majd. Sőt lesz Jason Markk bemutató, ami a cipőtisztítás felső kategóriája (árban mindenképp 🙂 És hogy ne csak a sneakereitek tisztuljanak meg, New Era cap cleaner sapkatisztítási bemutatóval is várjuk ez érdeklődőket!

Kerüld a kamut!

Egy másik slágertéma (sajnos) a kamu cipők. Ismét kérdezhettek, hogy miről lehet felismerni a hamisítványokat, illetve, ha valaki kamu cipőt kínál eladásra, mi pedig igyekszünk segíteni!

És még sok más…

Természetesen most is ott leszünk, hogy lekapjuk a stílusos szetteket, különleges és érdekes cipőket sneaker street style válogatásunkba. A KRG Tárlaton festők, graffti és street art művészek, tetoválók, fotósok sneaker témában készült munkáit nézhettek meg, és live két graffitis közreműködésével live painting is készül majd a helyszínen. A Circle Line HQ művészeti kiállítással és még az is lehet, hogy frizkóigazítással is reprezentál majd 🙂 A hangulatot egész napos dj szettek (Jumo Daddy, Yank, Nara, Kasko, Frequent, Reload, Benski b2b Marwel) és a molekuláris koktélbár alapozzák majd, illetve rövidfilmek, szpotok pörögnek majd a kivetítőkön.

A KRG03-n mindig van mit posztolni Facebookra, Instára, ezt most a Vodafone által biztosított ingyen WiFivel villámgyorsan teheted majd meg.

Streetball verseny ÉS LORDs OF GRAVITY BEMUTATÓK

Végre lesz elég helyünk, hogy a streetball is méltó helyet kapjon a programban! Várjuk csapatok nevezését a Rapcity által szervezett országos streetball versenybe, a B33 Challange-be, ahol a győzteseket értékes nyereményekkel díjazzák. A nevezés részletei hamarosan érkeznek. A meccsek közötti szünetben pedig a látogatók is kipróbálhatják magukat a dobóversenyen. 13 és 16 órakor pedig igazi showműsor veszi kezdetét: a Lords of Gravity tart akrobatikus zsákolóbemutatókat! Egy kis kedvcsináló:

KICKS R GOOD 03 Hasznos infók

Nyitva tartás: 2014. december 6., szombat, 10 és 18 óra között.

Helyszín: Petőfi Csarnok a Városligetben (1146 Budapest, Zichy Mihály út 14.)

Belépődíj: 500 Ft

Eljutás: 1-es villamossal (illetve jelenleg villamospótló busszal) az Erzsébet Királyné útja megállóig, onnan 5 perc séta, vagy 70-es trolival a Hermina úti megállóig, 72-es, 74-es trolival a Közlekedési Múzeumig, ezektől is kb. 5 perc séta az eljutás, vagy Kisföldalattival a Széchenyi fürdő megállóig (innen azért van vagy 10 perc séta).

A KRG 03 Facebook eseményt, a Kicks R Good Facebook oldalát és Instagram profilját itt találod!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×