Puma Wilderness pack – újabb darabok

A Puma Wilderness pack darabjairól korábban már beszámoltunk, ami most újabb cipőkkel bővül. A német sportszergyártó ezúttal a méltán népszerű Disc és Blaze of Glory modelljeit öltöztette különböző élőhelyekbe olvadó színekbe. Részletek a tovább után!

Puma-Wilderness-DiscBlaze_1

Puma Wilderness Pack – Természet ihlette

A Puma Disc új színkombóját a hegyek ihlették. A cipőt az égbe törő, méltóságteljes örökzöld fák zöldje, a havas hegycsúcsok hangulata, valamint a letaposott kérgek és ágak barnája színezi.

Puma-Wilderness-DiscBlaze_2

Puma Disc Blaze Mountain

A Blaze of Gloryval kicsit melegebb éghajlatra költöztek, ugyanis az új modellt az Amazonas dzsungelei ihlették. A zöld, élénk rózsaszín, és a talpon megjelenő színes pöttyök akár a dzsungelben való rejtőzködésre is alkalmassá teszik.

Puma-Wilderness-BlazeofGlory

Puma Blaze of Glory Jungle

Ugyan az új modellek a legzordabb körülmények elviselésére is fel vannak készülve nem csak színük, de anyaghasználatuk miatt is, én mégis a mindennapok dzsungelében való használatra javaslom őket. Alapból a cipők sziluettjei is rendhagyóak, ezen túlmenően kényelmesek és színösszeállításuk is egyedi. A 3M fényvisszaverő csíkoknak köszönhetően pedig még az éjszakában is láthatóak maradtok.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×