Huarache áradat: Love/Hate pack

Kis hazánkban finoman szólva sem alkotják a leggyakoribb látványt az utcákon a Huarache cipők (ezek a csukák egyébként azon kevés Nike modell közé tartoznak, melyeken egyáltalán nem látható a Nike pipa). Hátha megtöri ezt az állapotot a legújabb, Love/Hate packnek nevezett nemhivatalos pakk, mely 3 sneakert tartalmaz: Az alacsonyszárú Air Huarache-t két verzióban és egy magasszárú Air Flight Huarache-t.

Nike Air Huarache Love/Hate

Nike Air Huarache Love/Hate

Az Air Huarache sem egy mai modell, 1991-en született a híres-hirhedt Tinker Hatfield tervezői munkája ez is, akárcsak tucatnyi Air Max (köztük az Infrared széria) vagy Jordan is. A tervezés alapjául a vizisíhez használt bakancsok neoprén bélése szolgált. A dizájnt Mr. Hatfield minimálisra vette – szembemenvén az akkori trendekkel, ekkoriban minden Nike cipőn rogyásig volt a pipa elöl-hátul. A piros Love/Hate csomag különlegessége az intenzív piros/fekete kontraszton kívül az Air Flight Huarache 3M (tehát fényvisszaverő) felsőrésze.

Nike Air Huarache Love/Hate

Nike Air Huarache Love/Hate

Tekintettel a pakk limitált voltára, nagy eséllyel itthoni földi halandónak nem lesz a kezében, hacsak nincs szerencséje és/vagy nagyon sok pénze 🙂 Ettől függetlenül a Huarache-k mindig a menőbb Nike súk közé tartoztak, csak valamiért itthon nem jött divatba, de ki tudja, mit tartogat a jövő..Nektek hogy tetszik?

Nike Air Huarache Trainer

Szín: Black/University Red QS

Stíluskód: 700878-006

Nike Air Huarache Trainer

Szín: University Red/Black QS

Stíluskód: 700878-600

Nike Air Flight Huarache

Szín:Black/Anthratic-Challenge Red PRM QS

Stíluskód: 696203-001

 

Forrás: Sneakernews.com / Culture Kings

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×