ZUN Pop Up Store Daniel Wellington + KOMONO

Nyár végére a ZUN Store beújított egy rakás korábban nem kapható KOMONO napszemüveget, amelyeket mind megnézhettek az augusztus 8-i Pop Up Store-jukban, a Keksz bárban. Rengeteg új szín került az eddig is széles modellpalettára, ami lehet valakinél kiveri a biztosítékot, de az ide nyár is igazolja, hogy a random formák uralják a napgépek piacát is! Az eseményt egy nyereményjátékkal is hergelik, minden látogató kap egy nyereménykártyát, augusztus 11-én pedig egy napszemcsi talál majd gazdára. A folytatásban pár modellt közelebbről is megnéztünk a KOMONO, Daniel Wellington felhozatalból.
A Keksz bárban próbálhatjátok fel a friss modelleket

A Keksz bárban próbálhatjátok fel a friss modelleket

A Dreyfuss sorozat formáját tekintve is a legerősebbek közé tartozik, de ezt most megfejelték egy kis safari életérzéssel: zsiráf, zebra minták, és egy retro modellel is, ami a klasszikus tortoise mintával támad.

A Dreyfusst tudni kell viselni:)

A Dreyfusst tudni kell viselni:)

Mézes színben

Mézes színben

A komolyabb formák kedvelőinek az Urkel új típusai fognak bejönni, gyümölcsös fantázianevekkel: naplemente narancs, barack, citrom a menü.

Urkel barack színben

Urkel barack színben

A tökéletes nyolcvanas éveket a Rafton széria bővített modellpalettája hozza el: matt zöld, matt piros szemüvegek, Magnum is ilyet hordott volna. Ha még nem találtátok meg a tökéletes fesztiválszemüveget, itt az utolsó lehetőség! A pop-up store Facebook eventjét ITT találjátok.

A Rafton igazi Miami szigort lop az arcunkra

A Rafton igazi Miami szigort lop az arcunkra

Téglavörösben is

Téglavörösben is

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×